Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 17 maj 2011

Av Mikaela - 17 maj 2011 17:45

Hej!

Har verkligen sjukt ont i ryggen just nu, bara för att jag damsugande förut .. Men det behövdes!   En spa-dag skulle verkligen inte sitta dumt! Jag kollade ju på de, kanske ska ta mej en titt igen? Why not? Sofia och jag på en spa dag. De skulle verkligen sitta bra just nu! Liksom vi båda är så kära i att få massage!!

De skulle inte sitta helt dumt, nej!


Annars så har jag städat, och det känns i min rygg, men gott och få bort damm och byta nytt i sängen! Me like!

Åskade ju förut också, gillar verkligen åska nu för tiden, har inge emot de alls. Konstigt men.. När jag var mindre så var jag väldigt rädd, vi åkte för de mesta ut i bilen, minns ingen gång som vi va hemma när det åskade, hade med oss kudde + täcke i bilen, sov gjorde vi inte, men de va goast så! Men de är ju bra iaf att jag inte är rädd länge,men när moster sa förut - Tänk dom stackarna de slår ner i.

Då blev jag orolig! Man vet aldrig vem man känner som är ute och går..


Nu ska jag strax bada katterna. tror Lusiför har sprungit och gömt sig, för nämnde de förut och tyvärr så har jag börjat att känna igen ordet Duscha/bada !  

Av Mikaela - 17 maj 2011 08:08

Godmorgon!

Sovit gott..?Det har jag! To good, faktiskt.Kände verkligen bara för att stänga av klockan när den ringde. Men kan ju inte de, eftersom idag är en sån dag som man ska få ta igen alla NP man missat, men jag tror bara att de är ett och det är engelska. Det fixar jag lätt !    Hoppas man får sluta efter det..

Gillar inte precis regn som dem festa av er har förstått? och inge paraply har man heller! Gå och blir kass blöt, det gillar INTE!

Dåligt humör, jo en aning!


Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards