Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 11 maj 2011

Av Mikaela - 11 maj 2011 11:52

Hej på er!


Har precis fikat med Mamma & moster, Mamma och cassi kom på besök så blev ett fik! Inge fel.

Jag längtar så himla mycket till sommaren, eller ja.. Våren är ju här nu, men sommaren när man KAN ligga på stranden och bada. Nu fryser man ju på kvällen, om man har klänning på dagen så blir det brallz på kvällen... Det är ju inge vidare..?

Kristine och Regina badade igår vid trullsen, haha. Det var kallt, och vad trodde man, haha att det skulle vara varmt?


Jag längtar STORT till sommaren!! Sola och bli brun, nu kan jag ju inte sola så mycket eftersom jag har tatueringen, men de kan jag om två veckor! För imorn är det två veckor sen, och en månad tar det för den att läka, så om två veckor så kan jag sola sola sola!!  


Och om de blir så som vi har tänkt så åker vi ju bort i sommar, inte utomlands men vi åker bort ändå. Dem andra sommrarna har vi ju åkt till kusten, men denna gången blir det antadligen något helt annat! 

och den 13 Juni ska jag till Göteborg med klassen på jättesten, ser fram emot det faktiskt! En rolig dag med gamla kompisar  


Ska bli extremt gott med sommaren, och efter det sen blir det ju gymnasie för mej, vet inte riktigt vad än eftersom jag inte vet om jag kommer in eller inte, men hoppas jag kommer in på Lillerud, annars blir det IV eller Priv för mej till hösten, jag måste gå nåt iaf! Kan inte bara ge upp hur som helst, det gjorde jag förut men nu.... Big NO!



Av Mikaela - 11 maj 2011 09:53

Godmorgon, Sovit gott? det har jag gjort, och det behövdes kände redan i gårkväll vad trött jag var, och det är lite konstigt eftersom det bara har varit två dagar i skolan än så länge..?

Har nyss fått reda på att vi får först börja och plocka in i vardagsrummet på fredagen, kanske redan lite imorn kväll men. Och det betyder också att jag först får städa på mitt rum på fredagen..?? det får bli en snabb städ, har ju fått ett nytt och frächt handfat i mitt lilla badrum! Nice   Men jag kanske börjar städa där inne ordenligt idag redan när jag kommit hem? Går ju ganska fort eftersom det är litet, men skåpet behöv städas också! haha.

Ska till tandläkaren här i G*ums sen också vid ett, ska dit på vanlig undersökning. Moster blir med dit. Snäll som hon är.


Jag drömde en sån konstigt dröm inatt, det var om en kille, men jag vet inte vem det var, har aldrgi sett honom förut? Men han var iaf ett år mindre än mej och gick inte i Grums på skolan. Och han bodde nånstanns emellan landet och staden, haha. Kommer inte ihåg så mycket faktiskt om jag ska vara ärlig. Kommer bara ihåg att jag älskar att vara kär!  Det är nog ibland det finaste man kan vara. 

Och nu tänker jag bara, har jag träffat den här  killen nån gång, sett honom nånstans..? Gasch, va jag stör mej ibland på drömmar.

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards