Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 6 juni 2011

Av Mikaela - 6 juni 2011 10:45

Godmorgon! Vaknade för en stund sen men är iaf uppe nu. Sista sov dagen var det idag, imorn börjar skolan och ända till fredagen får man gå i skolan,sen är jag ju ledig måndag och tisdag nästa vecka, för då ska jag pka till Göteborg och Liseberg.Och så får vi ju sommarlov nästa vecka! det ska bli extremt sköönt.  


Den här veckan ska jag sola och va med sofia of cours! Men vi båda behöver sola, och det ska bli extremt skönt.


Äntligen är det sommar, finally! Som jag har längtat, och är faktiskt lite jobb sugen också, trodde inte jag skulle va de eftersom det är dom två första veckorna och så tidigt på morgonen, men det gör faktiskt inget alls. Jag får det gjort mycket fortare, får pengarna i juli + mina dagar blir längre. Och efter jobbet så blir det ju garanterat stranden!

Midsommar längtar jag till också, den ska spenderas med Sofia. 


Men den här sommaren ska jag verkligen njuta av, för sommaren är det bästa årstiden för mig iaf, vet inte hur det är för er men. Och så blir det ju säkert att vi ska åka till kusten i år igen, me love! Det är så härligt där, önskar att vi kunde ha en sommar stuga där och åka till på sommaren, så fick ju BUsan och Lusiför också följa med.

Annars får dom va hemma, dom har ju inge kul av att sitta i en stuga dom inte känner och sitta inne där i värmen. Så Gagga tar hand om dom här hemma, och det blir ju inte många dagar heller. Men längtar det gör jag.


1 Juli får jag ju även veta om jag kom in på frikvot på lillerud. Jag hoppas verkligen på det, för annars så vet jag inte vad jag ska gå. Jag vet ju vad jag sökte och så. Men det är ju helst Lillerud jag vill gå. Jag hoppas bara jag kommer in. Direkt jag tänker på det så blir jag spänd. Usch inge trevligt!


BTW,  Sveriges national dag idag ju,  vet inte riktigt vad man gör på en national dag men, äter mat och sånt är det vell? Är inte så inne i det precis.  


men jag ska iaf gå och äta och sen hitta några svalkande kläder att ha på mig.  

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards