Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 9 juni 2011

Av Mikaela - 9 juni 2011 18:44

Hej! Kom hem för ett tag sen, har varit hos Mormor och käkat innan vi finally kom hem. Känner mig sleten, haha men de borde jag inte känna mig igentligen men värmen tar ju på en de är ju faktiskt så   

Känner för att lägga mig i ett bad, men samtidigt så vet jag att det kommer inte bli kallt vatten, utan extremt varmt, och tror inte jag känner för det..?

Lovade Cassi att hjälpa henne med en sak också, så får göra de och sen tror jag att jag kollar på film eller nåt, känner mig helt slut..


Skor köpte jag idag också, blev riktigt nöjd med dem.


 

Sommaren 2011 here i come!!

Av Mikaela - 9 juni 2011 10:35

Godmorgon..

Sovit gott? Det har jag, fast konstigt nog så frös jag som *** i natt..? Men jag orkade inte ta på mig täcket så pöslackanet fick va kvar, konstigt at frysa nu närde knappt finns luft?   

Gick ut och la mig igår och solade, för solen tittade faktiskt fram. Men brun har jag inte bleve nåt än iaf? lite så, men inte mycket.. Hoppas på fint väder så man kan dra och bada och sola! Nu vill jag det,nu är det slut med fjantiheterna.


Idag, ska jag,mamma,cassi,mormor och Moster åka te stan. Mormor ska dit till ögon läkaren och kolla. Och sen finally ska vi köpa skor. Och det behövs, får så extremt ont i fötterna av mina andra slip in. men nya skr betyder också skav sår. Men inte alltid jag får det av dom faktiskt. Hoppas att jag har den turen nu.

Ska bli härligt att åka till staden och kolla lite. Men efter de så ska jag ju också träffa Sofia. Min fiu  


Hoppas på en bra dag, det blir det alltid.   Längtar tills vi slutar nästa vecka, för de betyder också att jag jobbar veckan efter. Längtar faktiskt till det. Konstigt nog..? Får se vad jag säjer när det är varmt åt mig då.. Haha. Man får stå ut. Ska ha mina pengar och punkt efter det.


Men Måndag längtar jag till också, kommer bli gööör kul!!  Tidig morgon, men de är det ju värt. En sista dag tillsammans med brudarna. Saknar dom ju redan nu nör vi inte går i samma klass, men kommer sakna dom mer sen.



Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards