Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Direktlänk till inlägg 25 maj 2011

Operation + long day!

Av Mikaela - 25 maj 2011 22:15

Hej på er! Dålig uppdatering idag, iknow. Men har haft fullt upp.. Åkte till veterinären idag, Mamma och moster trodde inte ens att veterinären skulle kunna ta i Busan men de gick jättebra!!   Och det är inge farligt med henne heller, utan det är stress, sen Lusiför kom hit så har hon blivit det. Och så måste vi se till att hon får vara ensam lite också. Och så pratade vi om kosttillskott. Mjölk sånt som dom "diar" ifrån deras katt mamma. Och sånt pulver ska vi ha i hennes mat, för de är bra för henne, liksom hon är så stressad.  Jag är så stolt över henne!!    Hon va så duktig!   Och på vägen dit och hem gick de också gör bra, vi stoppade vid bergvik för Mamma och moster skulle handla lite presenter till Alva som fyller 3 år på söndag. Kläder blev det, sen så har ju moster och dem köpt en present åt henne också då som hon kommer bli ganska glad över, de fattar man. Men kläder skulle hon få också. Och mamsen köpte kläder också och så ska vi köpanån leksak till henne. Lilla prinsessan fyller 3 år redan! De går så himla fort, kan inte tiden stanna ett tag? =)

Hämtade ut mina och Cassis kläder som hade kommit, riktigt nica är dom!! Till mig blev det underkläder, BH:N passar men de andra är ju lite svårt, får tvätta de mycket så de minskar lite, Orkar inte skicka de tillbaka       Och så blev de en vit klänning som jag ska ha på IV avslutningen, den passar jättebra! Skit snygg faktiskt. Och så blev de ett vitt linne, mee like!! Kanske lägger upp kläderna imorn, får se hur de blir med de. Bekvämt att beställa kläder på de viset, men jag är faktiskt bekväm av mej!!


Blev en sväng ner till parken idag med Kristine & Sofia. "Vårfest" va de ju. Va faktiskt en del folk där. Men de blåser ju så extremt mycket ute så de är jobbig att vara ute..


Har varit hemma tills idag ifrån plugget och de blir imorn med. Har så extremt ont i magen, och nu är det verkligen blindtarmen, har så extremt ont. Och när folk hela tiden säjer, " Den kan spricka när som helst nu, så ta de lugnt". De gör inte saken bättre. Jag som precis har lärt mig att gå till tandläkaren utan att vilja springa ut därifrån. Sjukhus tanläkare är inte min grej. Fast i know, dem vill bara hjälpa en.. Men de hjälper ju inte mig att jag är rädd?

Men om de fortsätter så här, så blir det operation!! Och jag vill inte, dem tar bort blindtarmen, och jag som är så extremt rädd?? Ja, det gillas verkligen inte..


Men jag försöker tänka positivt, att om jag tar bort den så har jag aldrig mer ont av den, för de kommer inte bli bra utan den kommer spricka till slut och vad gör man då? Sjukhuset nästa?


Slänger nog in ett till inlägg innan jag intar sängen!

Har blivit trött på att kolla på Andra avenyn mer eller mindre, och de är de enda jag orkar nu så de får bli lite musik och kolla lite kläder!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikaela - 22 mars 2013 12:00


 

Av Mikaela - 21 mars 2013 12:00


 

Av Mikaela - 20 mars 2013 12:15


 

Av Mikaela - 19 mars 2013 11:40

Av Mikaela - 19 mars 2013 11:38

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards