Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 30 augusti 2011

Av Mikaela - 30 augusti 2011 06:29

Godmorgon! Här är man pigg och var uppe kvart i sex!.. De där med pigg kan vi stryka..

Det är bara tisdag idag och jag känne redan att jag är trött, gick ju upp 45 min innan jag brukar. Så de känns ju lite, Idag ska jag och två st till en skog och arbete med djur som finns där. Mariebergsskogen. Ska bli kul, de är ju trots allt de jag har valt. Men måste samtidigt säja att de är positivt att vi får prova på allt innan vi väljer som vi gör i 2:an. Men vissa tisdagar måste jag upp vid halv fem för att hinna med bussen, för jag ska va på skolan vid sex. I ladgården och svinhuset. Inte lika roligt. Ibland önskar jag att dom hade satt in våran "ute dag" på fredagar, för de är sista. Men aja, de ska nog gå. En gång i veckan iaf.

Sen när jag kommer hem så blir de pluggning, har "läxa" tils imorn på några ord som vägrar sätta sig, men de ska nog gå. Man kan ju inte göra mer än sitt bästa som sagt!


Tisdag idag tre dagar kvar till helg. usch va jag längtar. Och inte bara de? De är ju extremt kallt nu om dagarna och inte prata om morgorna. Har bara skinnjackan och sen en vinterjacka, eller tjcock dirket är den ju inte, men ändå? vill ju inte dra på mig den än. Tycker de är lite för tidigt. Lite tråkigt att de måste bli så kallt fort.

Vi får låna arbetskläder där inne, hoppas verkligen att man även får låna nån jacka. För jag känner på mig att idag kommer fröken Larsson bli förkyld! Och de behövs inte..


Ha de bra vi hörs säkert senare!  

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards