Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Direktlänk till inlägg 16 december 2010

En liten presentation!

Av Mikaela - 16 december 2010 20:58

Här kommer en liten presentation :)

* Namn? Mikaela Larsson

* Ålder? 15 år men fyller 16 år i febuari!

* Hobby? djur, vara med kompisar, blogga och rida!

* Syskon? jag har två systrar, en är 10 och den andra är 19. Alltså jag är mittenbarnet.

* Vad jag gör helst en fredags kväll? Den kan bero på vilket humör jag är på. Det har ju varit en hel skol vecka då så oftast är jag trött och vill bara ta de lugnt, men ibland så kan jag hitta på nåt.

* Mode? Jag följer inte mode, så långt kan jag säja, men jag testar gärna olika slags kläder, Men följer mode de gör jag inte. Men jag är inte udda heller. Utan jag ligger mitt emellan.

* Serier? Jag följer, Gossip girl, One tree hill, The secret life of the america teenger, Desprete housewifes, Greys anatomy och Vampire diaries. Nu tror jag inte att jag glömt nåt, Jag tittar även på Idol när det går, och jag tyckte det var så rätt att Jay Smith vann detta året ;)

* Favorit film? Hm, svårt. Jag gillar olika slags filmer, men så långt jag kan säja så är ju Twilight sagan väldigt högt upp på min lista, jag har läst alla böckerna och jag gillar dom och filmer skarpt. Annars så är de ju Stallkompisar och The OC men det är ju en serie i o för sej. ( Som inte går längre! Men som jag har alla säsonger av) Det finns mycket bra filmer!!

* Sommar eller Vinter? Jag är en Sommar person det är jag verkligen! Jag gillar inte allt detta kalla vi har här i sverige, men julen är enormt mysig, de går inte att komma ifrån. Jag älskar Julen, men jag är ändå en mer sommar person.

* Vad jag tycker om en dag i stan? det beror helt och håller på sällskapet och mitt humör. Men oftast så är sällskapet bra! Men då kan det alltid vara nån annan som är på dåligt humör först och det retar upp mej och sen är det förstört. Eller så känner jag helt enkelt inte för en Shopping dag då. Men oftast så gör jag det!

* Smink eller osminkad? Alltid sminkad, det kan variera på hur mycket. Ibland kan det vara brunkräm och hela köret och andr dagar kan det bara vara lite Mascara. Det är hur jag själv känner.

* Mjukis byxor eller Jeans? Som jag själv brukar säja "Det märks till möran" Men när möran väl kommer så blir det mjukis byxor om jag inte tänker ordentligt på kvällen. Så ja det kan bero på ibland det också.


detta var en liten presentation om mej!  Jag hoppas att ni nöjer er med det just nu. Så ska jag försöka nån annan dag att presentera mej lite mer. Puss på er så länge! Nu ska jag kolla på Vampire diaries på tv6 play liksom vi inte har 6:an!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikaela - 22 mars 2013 12:00


 

Av Mikaela - 21 mars 2013 12:00


 

Av Mikaela - 20 mars 2013 12:15


 

Av Mikaela - 19 mars 2013 11:40

Av Mikaela - 19 mars 2013 11:38

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<<
December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards