Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 7 april 2011

Av Mikaela - 7 april 2011 14:18



    I slutet av månaden blir de ;D

Av Mikaela - 7 april 2011 10:51

Godmorgon..

Drömde en skiit konstig dröm inatt, den handlade om min morfar?Va länge sen jag drömde om honom men aja, konstig var den iaf, han snackade hela tiden om att göra de rätta och att inte ge upp. Och jag som vanligt fattade inget. Vi satt vid deras hus i värmskog ( de är sålt nu) och han sa till mej att jag alltid skulle göra de rätta för jag ska alltid lita på mina känslor.

Och dom orden behövde jag absolut höra just nu, men oftast varje gång jag litar på mina känslor efteråt så ångrar jag mej i så mycket. Men man ska alltid lita på känslorna, för dom vet.

Men ibland vill jag bara göra utan att tänka, och de kan va lite onödigt?


Iaf, hade matmässa idag i skolan, eller den börjar 12.00 Skulle igentligen vart där men mår inge bra :/ Men imorn måste jag te skolan för då börjas de nationella prov i engelska. Och man vill ju va med ifrån början.

Mamma drog hon nånstanns? Och lämnade tvätt till mej som jag ska tvätta? Puuh, måste försöka få i mej nåt att äta också, måste fortsätta att äta. Får inte sluta med de igen.

Sen kanske de vore bra att kolla igenom papprena ifrån hemkunskapen, men de orkar jag inte.. Jag och Regina ska baka tårta och nåt mer  och så ska vi bju på de så folk kan skriva omdömde, men de ska vi göra när vi båda är friska.

Och sen prov  med hem, haha de provet klarar man ju lätt   

BTW, jag har börjat kolla på Big brother..

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards