Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 20 april 2011

Av Mikaela - 20 april 2011 22:06

Hej! Härligt väder det har varit idag också! Man ska inte klaga fast jag gör det typ 100 gånger när jag är ute och går??   

var och käkade pizza med Sofia förut, finally så blev klockan runt tre så jag kunde börja gå. Usch vad hungrig jag var.

En negativ sak med att jag solade idag var det att jag har fått sol eksem eller vad man nu kallar det,kliar gör det iaf. Har fått det på höger handen?! Och på halsen/bröstet. Riktigt jobbigt, så sola blir det nog inte mer nu innan tatueringen.   men det är nog bäst så. + Fick också reda på idag att jag ska inte sola nu när jag äter medicin, för jag kan få blåsor på kroppen och så är det inte bra, buuuhu. Vad jag tycker synd om mig själv just nu alltså!


  Hittade en bild på www.google.se ^^ Tror dom flesta av er vet hur det ser ut eftersom man ganska ofta brukar få det när man solar, ute eller i solarium!

Av Mikaela - 20 april 2011 13:55

Hej, sitter och lyssnar på musik och väntar tills klockan kan bli tre så jag kan gå och möta Sofia, blir pizza idag med. Eftersom Mamma och Cassi är i stan. Regina har precis åkt hem, fick lite sällskap av henne idag så himla trevligt   och solade förut, tror jag ska hinna med en till innan tatueringen? kanske två till?, får se hur det blir. Men mer ska det bli iaf.

Slutade typ elva idag, fick gå när vi va klara med NP. Fick fort, var hemma ungefär tolv. Gott med tidig dag, och imorn är det sista dagen usch va gött!

ska även försöka få med mig sofia på ågg promenaden, där satt den! har sagt fel till de hela tiden typ men nu satt den.

Ska försöka få med henne, kan bli riktigt skojj faktiskt.Trots allt, det är ju PÅSK   

Usch vad jag är hungrig!! Tror jag går i taket snart, och klockan går drygt också.. Funderar på att se ett avsnitt av Andra avenyn, men tror inte det..


Lyssnar på en låt då jag en gång gjorde ett val, och det var det rätta valet. fast det visade sig att det inte höll ändå.   

Men när jag tänker tillbaka på allt så skrattar jag, för det var en bra och rolig tid, det var en... Underbar tid. En tid som jag aldrig kommer glömma. Och jag är glad för den tiden jag fick med dig, du visade mig väldigt mycket.. Att jag inte behöver vara rädd. Och jag vet inte hur jag ska tacka dig igentligen, samtidigt är jag förbannad på dig än idag, men även tacksam    Men att bara få se dig idag skulle vara så härligt. Jag tänker på dig ganska ofta nu, på fredagn skulle det vara ett år som vi hade varit tillsammans. Jag tänker på hur du har det, jag hoppas du har det bra. Du är den personen som kan göra så jag släpper allt.

Du är guld värd.


Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards