Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 22 april 2011

Av Mikaela - 22 april 2011 12:24

Bra jag är, hade fel på dag. Förra året så var den 23 en fredag så självklart fick jag för mej att det var i år också, Men imorn är det. På självaste påskafton.. Min b*b* is gone..

Av Mikaela - 22 april 2011 12:05

Har verkligen fått världens sommar feeling!! Helt underbart som helst! Det är så goott att sommaren är på G. Och den är så välkommen. Shorten har kommit fram och då är det verkligen vår/sommar.

Vill nästan bada, men vill inte bli sjuk till att jag ska tatuera mej, och har ingen större lust att gå och frysa resten av dagen heller. Det brukar man ju göra första gångerna man badat. Och det vill jag inte!!

Dom har tydligen lovat åska idag också?? Det kanske inte är så dumt,det är ju bra för luften och så.

Minns när det var vinter, och man bara längtade till våren/sommaren. Och nu är vi här. Och det är påsk. det har gått så himla fort.

+ att idag är en speciell dag, eller speciell och speciell.. Haha. Kanske inte så. Men det var en bra dag för mej för ett år sen. Men nu idag så ser jag hur mycket allt har förändrats, och bästa av allt, Hur mycket jag har förändrats. Hur mycket jag har lärt mej saker på allt som har hänt. Och nu vet jag. Att man ska aldrig falla för någon som säjer at du är fin eller något sånt. Men även det dummaste var det att det sa inte denna killen, utan vi kände varandra redan innan. Och han var sig själv. Men jag har lärt mej mycket ändå. Han lärde mej en del saker. Om jag inte hade träffat honom igen och allt det som hände hade hänt så hade nog saker och ting varit annorlunda. Och jag önskar inget annat. Jag vill ha det som det är nu. För jag vill aldrig glömma tiden med honom.. Damn, vad jag saknar honom..

Av Mikaela - 22 april 2011 09:55

Godmorgon    Sovit gott? Det har jag gjort, sov längre än igår iaf. Men blir på så bra humör när det är fint väder!! Jag kommer ihåg vad jag och Sofia sa att vi skulle göra idag.. Hm tror inte att det blir av men man får vell se. Jag tycker iaf att det ska bli gott med en vecka och ingen skola!! Men jag får inte sola    Farligt eftersom jag äter medicin, Så är det ibland..

Jag måste iaf hinna med och gå ut med Siri idag, hon ska sova hos moster i två dagar tror jag, så jag ska ut med Fröken Siri. Så himla fiiin tjej   

Imorn ska ju Cassi drilla på påskparaden, så det ska bli kul att se. Har bara sett henne drilla en gång förut tror jag? så det ska bli riktigt kul, och så är det ju påsk imorn. Gud va fort det har gått detta året, men jag klagar inte.

Vi hörs nog senare,


Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards