Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg under december 2010

Av Mikaela - 18 december 2010 23:14

Nu ska det inte dröja för än det blir sängen för mej, har pakat in paket och umgåts med Sofia idag. Gott att ha alla paket in packade nu, eller ja det är presenterna kvar till Lusiför och Busan som jag inte har pakat in än. Ska försöka att hitta en katt låda på onsdagen när vi ska in igen, och om inte jag ska med så får Mamma köpa med en. Den som katterna har nu, har va haft i 5 år så de behövs en ny, Men Busan är ju väldigt kräsen så frågan är ju om hon går på en ny. Men det måste hon helt enkelt! hehe. Mamma hade köpt en massa saker som jag var väldigt nyfiken på. Men jag fick inte kolla :( Får vänta en hel vecka. Det får gå fort. Eller nej, för jag gillar jul veckan förutom att det är så himla mycket att göra. Imorn ska vi göra jul godiset. Knäck och sånt vi brukar! Och på måndagen så ska vi på Cassis jul show, dom gör tydligen nån pjäs, så det ska bli riktigt kul att titta på! :) Nu ska jag gå och bädda ner mej själv i sängen! heheh äta först blir det nog. Men sen så är det Godnatt! Imorn så har jag tänkt mej blogga lite mer om MIN NYÅRS KYSS! hehe nåt som jag skämtar om lite. Eller visst det behöver inte vara ett skämt heller. Men ja, för det mesta så är det ju de. För vem hittar sin drömkille vid tolv slaget?? Det skulle vara fint, men jag tror inte att jag gör det. Iaf vi hörs imorn, puss och Natti Natti, P.S imorn är det fjärde advent! Så mysigt.

Av Mikaela - 18 december 2010 12:54

Blev väckt halv tio imorse, av att Cassi kom in till mig och sa, - Vet du? Lusiför har vält granen?. Dom flsta kloten klarade sig men några gick sönder. Men nu är den uppe igen, och Tomas ( smeknamn Sotarn = Min låtsas Pappa) Har sätt fast den i väggen så nu klara den sig iaf bättre nästa gång om de nu blir nån nästa gång. Får hoppas att han skärper sig. Det är ju han och Busan som leker och då springer dom och håller på! Iaf, fint väder ute, gör mysigt ju! Men jag vill inte gå ut i de! Så jag håller mig inne idag. heheh. Mamma och Sotarn ska åka in till stan snart. Och jag får sköta maten. Och så måste jag packa in mer julklappar också! Vill ju inte ha allt sånt kvar sen när det bara är några dagar kvar till jul. För då är det så mycket annat. Vi ska ju in till stan igen typ vid onsdag nu till veckan tror jag Mamma pratade på. Men jag vet inte om jag behövde följa med, för hon ska ju köpa mer saker till mig idag. Och kläder köpte ju Mamma lite till mig igår, eller ja två saker. Men jag funderar på att jag ska säja att jag önskar mej ett presentkort på Ginatricot, så åker jag in i mellan dagarna, för då får jag även mer för pengarna, som min Gamla syster säjer :) Men iaf, jag måste börja packa in saker! Tänkte att jag skulle lägga in ett kort sen på våran fina gran, när Mamma nu har klätt dig IGEN! Det är bara hon som får klä den. Fråga mig inte varför!!! Men hon är petig. Vi hörs sen.. Puss på er!! <3 Och kom ihåg, frågerutan finns :))

Av Mikaela - 17 december 2010 22:12

Mitt förflutna är inget jag brukar prata om så himla mycket om i bloggen. Inte om vad som hände. Jag är inte redo för det än, och jag vet inte när den dagen kommer heller. Det hände iaf för två år sen. OCh jag gick och bärde allt det hårda och svåra inom mej i ett år, tills 2009 höst. Då orkade jag inte längre. Jag trodde jag skulle vara stark och hålla ihop mig själv. Men sen insåg jag att ingen är stark nog att hålla det inom sig. Jag bröt ihop totalt. Jag ville inte leva längre, ville bara slippa alla minnen, allt som hade med det att göra. Den dagen förändrades mitt liv. Jag fattade aldrig vad det var som hade hänt. Jag tänkte ingenting just för stunden. Jag fattade ingenting. Jag visste inte ens hur jag skulle ta mig hem. Min kropp bara värkte. Det är först nu som jag orkar skriva nåt sånt här överhuvudtaget. Och jag trodde aldrig för tre år sen att jag skulle vara med om nåt sånt där. Men den dagen förändrades även jag. Helt och hållet. Jag hoppas att jag en dag ska kunna hjälpa andra. Än idag håller jag på att bygga upp ett nytt liv, och jag vet att jag en dag kommer lyckas. Men det tar tid. Jag mår mycket mycket bättre nu. Jag fick styrkan och viljan till att klara det. Den hade jag inte för ett halv år sen. För då mådde jag verkligen inte bra! Men jag vill att du/Ni ska veta att jag FINNS här! kram på er!

Av Mikaela - 17 december 2010 20:30

Hej på er alla! Hoppas att ni har haft en trevlig och mysig fredags kväll hittils? Det har iaf jag, fast jag har varit trött. Kom hem vid tjugo i sex. PUUH! Och då fick jag packa upp mat som Mamma handlat och lägga de i kylsåpet och så vidare, Och sen packade jag in mosters och Cassandras (Lillasyster) paket. Var en hel del. Jag har inte packat in katternas och Mammas,Gaggas Och Nattis än ( Natti storasyster) (Gagga moster) Men det ska jag göra imorn eller söndag, jag har tid! Tandläkaren gick bra, ska dit igen den 10 Januari, och göra samma sak som idag fast då ska hon även ta spruta på mej :S Men jag vet att det kommer gå bra, för hon är lugn och så, gillar verkligen min tandläkare eller ja hon är bara sköterska. MEn väldigt bra! Skulle igebtligen vilja att det var hon som drog ut tänderna på mej, men det är de ju inte :( Men jag har träffat henne som ska göra det och hon verkar OKEJ! okej då, hon verkar bra och också lugn. Iaf sen blev det ju stan, det var massor med poliser i stan, MASSOR. Kryllade av dom. Men man kände sej ju mer säker också så! Det fanns inte mycket kläder, asså jag vet inte vad som har hänt men det fanns inget?! Eller det fanns, men det är mest stikat och jag vill ju inte ha allt stikat?! Men jag fick iaf tag på några kläder som bli i julklapp då, Sen var det lite annat. Men det är ju inge kul att jag berättar det nu. hehe jag kommer lägga ut bilder på kläderna och sakerna när jag fått dom! Promes! (Stavningen!?) Ska försöka komma ihåg det. Fick tag på julklapp till Cassi och det var jättebra! Och jag köpte även julklappar och sånt till Busan, Lusiför och Siri för över 300.. Jag hade en mindre go Mamma på mej då. Men vadåra? Bara för att dom är djur så ska ju dom också ha julklappar? Köpte en jättefin, tome mössa till Siri (Nathalies hund) gör söt, hund mössa alltså! hehe. Mamma köpte en massa paket till Cassi. Det är ju enklast till henne hon är ju i en lätt ålder. Men det beror ju på hur man ser det. Mamma ska in imorn till stan igen och köpa lite mer julklappar. Men jag själv måste säja att jag är trött! Så himla trött, vet inte vart jag ska ta vägen. Jag ska ta mej en ducsh och sen blir de dip och chips och en film!! Och efter det, sängen!! Vill igentligen lägga mej i ett bad. Men liksom jag färgade håret i för går så är det inte så bra för ja färgen ska åker ju ur lättare då. Iaf vi hörs nog senare, eller så hörs vi imorn! Tror jag akn lägga in ett inlägg sen. Det blir det nog. Men nu ska jag gå och ducsha! Puss på er!! :)

Av Mikaela - 17 december 2010 07:46

Godmorgon på er, jag hoppas att ni har sovit gott? Det har iaf jag gjort men jag blev väckt av alarmet kl 06.50 Var ju tvungen att äta innan kvart över sju. Men jag är inte frukost människa, tycker inte om att äta direkt när jag kommit upp.. Men jag tog mej en smörgås, så får Mamma köpa nåt gott till mej i stan sen. Det känns iaf i ögonen att det har gått en hel vecka som man har gått upp tidigt, och jag längtar till imorgon, för då får jag äntligen sova. Kan sova ända till nästa år om jag vill. Men det vill jag ju inte :) Senare när jag kommer hem så ska jag skriva lite mer om det hinns mer. Berätta lite mer om mej själv på ett enkelt sätt. T. ex killen i mitt liv och så vidare. Så ni inte behöver sitta och inte fattar nåt vad jag skriver. Så de ska inte hända ska jag se till. Nu är frågan vad jag ska ha på mej för kläder idag?! hahah, Ska gå och titta på de. Måste börja att tänka på att göra mej i ordning nu. Vi åker vid tio visst men man vill ju vara klar innan liksom vi ska köra Celal till jobbet innan vi åker. Vi hörs sen. Pusss och ha en bra dag! God jul på er :)

Av Mikaela - 16 december 2010 22:23

Wihoo, så glad just nu att Vampire Diaries inte slutade för säsongen denna Torsdagen iaf!! Det är nästa Torsdag också. Men det slutar säkert efter det. Det förvänar mej inte. Men det är otroligt bra!! Idag var det spännande. MJag satt och skakade så nervös var jag för att Damon och Stefen skulle dö! Fast visst som Sofia nyss sa i telefon, dom är huvudrollarna. Men det skrämmer en ändå. Nu snart ska det bli Varma smörgåsar med Kantarell stuvning på! Och det sitter väldigt gott upp på min MAT-LISTA just nu. heheh ;P Sen efter det så blir det sängen. Vi hörs till morgonen innan jag åker till stan. Natti Natti :D

Av Mikaela - 16 december 2010 20:58

Här kommer en liten presentation :)

* Namn? Mikaela Larsson

* Ålder? 15 år men fyller 16 år i febuari!

* Hobby? djur, vara med kompisar, blogga och rida!

* Syskon? jag har två systrar, en är 10 och den andra är 19. Alltså jag är mittenbarnet.

* Vad jag gör helst en fredags kväll? Den kan bero på vilket humör jag är på. Det har ju varit en hel skol vecka då så oftast är jag trött och vill bara ta de lugnt, men ibland så kan jag hitta på nåt.

* Mode? Jag följer inte mode, så långt kan jag säja, men jag testar gärna olika slags kläder, Men följer mode de gör jag inte. Men jag är inte udda heller. Utan jag ligger mitt emellan.

* Serier? Jag följer, Gossip girl, One tree hill, The secret life of the america teenger, Desprete housewifes, Greys anatomy och Vampire diaries. Nu tror jag inte att jag glömt nåt, Jag tittar även på Idol när det går, och jag tyckte det var så rätt att Jay Smith vann detta året ;)

* Favorit film? Hm, svårt. Jag gillar olika slags filmer, men så långt jag kan säja så är ju Twilight sagan väldigt högt upp på min lista, jag har läst alla böckerna och jag gillar dom och filmer skarpt. Annars så är de ju Stallkompisar och The OC men det är ju en serie i o för sej. ( Som inte går längre! Men som jag har alla säsonger av) Det finns mycket bra filmer!!

* Sommar eller Vinter? Jag är en Sommar person det är jag verkligen! Jag gillar inte allt detta kalla vi har här i sverige, men julen är enormt mysig, de går inte att komma ifrån. Jag älskar Julen, men jag är ändå en mer sommar person.

* Vad jag tycker om en dag i stan? det beror helt och håller på sällskapet och mitt humör. Men oftast så är sällskapet bra! Men då kan det alltid vara nån annan som är på dåligt humör först och det retar upp mej och sen är det förstört. Eller så känner jag helt enkelt inte för en Shopping dag då. Men oftast så gör jag det!

* Smink eller osminkad? Alltid sminkad, det kan variera på hur mycket. Ibland kan det vara brunkräm och hela köret och andr dagar kan det bara vara lite Mascara. Det är hur jag själv känner.

* Mjukis byxor eller Jeans? Som jag själv brukar säja "Det märks till möran" Men när möran väl kommer så blir det mjukis byxor om jag inte tänker ordentligt på kvällen. Så ja det kan bero på ibland det också.


detta var en liten presentation om mej!  Jag hoppas att ni nöjer er med det just nu. Så ska jag försöka nån annan dag att presentera mej lite mer. Puss på er så länge! Nu ska jag kolla på Vampire diaries på tv6 play liksom vi inte har 6:an!

Av Mikaela - 16 december 2010 19:54

Så snäll som jag nu är så hjälpte jag moster med låder med tomtar upp till lägenheten. Kände för att vara lite snäll, sitter nu hos moster och tänkte blogga, för ja en del av er vet säkert inte alls vem jag är. Men om ni följer min blogg så kommer ni lära känna mej, och det är bara att ni frågar frågor, i frågerutan som finns här på bloggen! Bara att fråga, precis vad ni vill. Jag hoppas ju att ni har läst lite på min andra blogg så ni hänger med lite iaf. Men jag ska även försöka berätta lite vem jag är och så vidare. Det kommer komma, det kan jag iaf säja! Nu snart ska jag gå hem och duscha, för imorn är det upp tidigt ändå, fast jag har jul lov. Ska till tandläkaren och göra detta med luftgas igen. För er som inte vet så ska jag dra ut tänder. Och jag är enormt rädd för sprutor, och speciellt när det gäller att dom ska ta dom i munnen på mej, och det måste dom ju för att kunna bedöva, men dom bedövar med salva innan dom tar sprutan. OCh dra ut tänderna ska jag inte göra förän nästa år. Jag ska träna med luft gas innan så jag slappnar av. OCh detta gjorde jag förra fredagen och det var otroligt skönt. Har aldrig kännt mej så avslappnad. Men ändå så har jag piercingar (stavningen?!?) en i läppen och naveln och i öronen. Så detta med sprutar det har med det att göra att jag blev rädd för det första gånegn jag tog en spruta, då en tandhygejist (Stavningen?!) stack mej fel i framköttet. När hon skulle visa mej att det inte gjorde ont. Så stack hon mej fel.

Och måste säja en sak. Det gjorde verkligen ont att ta hål i läppen, verkligen!! Och jag är ärlig för ja de gjorde ont. Men jag var nöjd och stolt efter. Men dom 2 sek som verkligen gör ont känns som en timme för en själv som sitter där! Jag ska försöka senare att berätta lite mer vem jag är och så vidare!

Vi hörs nu ska jag gå hem i det mysiga kvälls vädret!

God jul!

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<<
December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards