Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg under april 2011

Av Mikaela - 26 april 2011 15:13

hej på er, har nyss kommit hem, har varit med moster och Cassi och ätit pizza, och så var vi med när moster klippte sej. Läste lite i en hund tidning, vad man ska tänka på när man ska skaffa hund ( Jag ska inte göra det nu men nån gång i framtiden  ) Och så läste jag om vall hundar, En svart och vit, minns inte vad sorten heter, (kommer en bild på en sån hund) Men vall hund kan man ju inte ha om man inte har får typ? Ledsamt  Dom är så extremt fina! Men dem blir nervösa och sånt om dem inte får valla, och till slut börjar dom valla männiksor. Hihi så kanske inte är så bra? Men fina är dom verkligen!! Men dom har vallning i sig, (heter det så när man skriver det så??, och jag går i skolan, där ser man vad jag kan) Ifrån början när dom föds, så det går inte att ändra på.

Men jag vill iaf ha en papilon, ska ha en ur andra kullen av Siri, det har syrran redan lovat mig   Papilon är så himla gulliga och fina, siri är ju världens goaste hund, finns ingen goare hund än henne.

Sen vill jag ju också ha en till hund, funderar på varg hund, men dem behöver extremt mycket motion, så vet inte hur det blir med det.

Än så länge så har vi ju siri, det är hela familjens lilla hund, så hund det har man redan, och sen två små änglar till katter. 

Blev ett långt inlägg om hundar? Hihi sån är jag, skriver om allt!!!


Solningen blev det inge med, nu är det ju helt igen på himlen, dom har ju lovat regn idag -.- Så nu ska jag säja till Cassi att det blir andra avenyn, så det blir att kolla på de nu i ett par timmar..? Nej då kanske inte så långt, men har så himla ont i nacken så känns som det bästa just nu.


       Visst är dem fina?? Synd bara att det inte går så himla bra att ha den hur som helst..

Av Mikaela - 26 april 2011 10:02

Så go är den vell kanske inte, stel nacke som inne helvete!! Buuh, va jobbigt, och ont gör det!!!

Men ska försöka göra det bästa av den ändå, ska ta mej lite frukost och sen sätta igång och stryka och sen tar jag mitt rum och börjar städa där. Städa när man har lov, haha borde man kanske inte göra..? Men det måste man också, det blir ju även lortigt då också.   

Solen är ju si så där framme än så länge så får se hur det blir med sola idag, Solen kanske ändrar sej?


Av Mikaela - 25 april 2011 23:22

Är verkligen hur trött som helst, ska verkligen bli gott att sova.    Hoppas på fint väder imorn med, ska sola lite ute med Sofia. Men inte för länge eftersom jag äter medicin. Men lite kan ju inte skada? Sen på onsdag blir det äntligen tatuering!


Dagen har varit helt okej, vädret har varit underbart, det kan man ju inte klaga på    Men mamma sa förut att dem har lovat regn inatt eller imorn? Det får man ju inte hoppas på, usch va tråkigt. Fast visst, det behövs för gräset och träden och oss också. Men det kan vell vänta tills på torsdag?? Så det är fint i två dagar till. Men men, hoppas på fint väder iaf!   Nu ska lilla jag inta sängen, hörs imorgon, god natt och sov gott alla!!

Av Mikaela - 25 april 2011 10:29

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag, förutom att jag har väldigt ont i nacken?? Jag undrar om jag ligger fel på kudden, för det har varit så här nu i tre dagar tror jag just när jag vaknar och sen inget. Men ont gör det iaf.  

Hur känns det nu när det är måndag, haha för mej känns det rätt bra eftersom vi har lov, haha. Måndagar brukar inte vara så roliga men idag är de faktiskt det. Jag undrar om Sofia har åkt till stan, hon skulle dit och köpa skor. Och sen efter det så ska jag med henne ner och sola, hennes första gång hihi   Jag själv ska inte göra det, eftersom jag äter medicin och sen att jag har sol eksem, direkt när jag är i solen så kliar det och det kommer bara tillbaka, så det blir ingen mer solning för mej före tatueringen. Men när den ser bra ut och så så sätter jag igång igen, fast tror inte det blir solarium, nu när detär så fint ute så kan man ju få färg ute? Så varför betala för att sola när man kan sola gratis ute..? Finns vell folk som gör det också, men jag tar nog det gamla vanliga sättet jag. Man ska inte slösa på solen när den är här.

Nu ska jag g och äta tror jag, frukost brukar jag inte äta så mycket av, eftersom jag oftast aldrgi är hungrig på morgonen, men idag är jag faktiskt det. Så idag blir det nog lite frukost!

Hörs sen, puss   

Av Mikaela - 24 april 2011 21:32

Hejhej, har nyss kommit ur dushen, har haft "eget spa" Ansikt mask + massa annat. Verkligen härligt. Nu snart ska jag titta på gossip girl, eftersom jag hade annat att göra vid sju tiden, som det är varje söndag? haha. Kan börja fundera vad jag är upptagen med, igentligen inget. Men man måste ju tydligen alltid göra nåt nu för tiden? Finns inget som heter ta det lugnt längre, och nu när det är så himla fint väder så vill man ju va ute!! Inte sitta inne.

Jag är så himla happy också, nu i maj ska jag äntligen få beställa min mobil!! Längtar, har börjat tröttna på att jag inte har nån kamera, det är nog det värsta!

Som sagt, nu blir det Gossip girl :) Hörs nog sen

Av Mikaela - 24 april 2011 14:53

Har nästan precis kommit hem ifrån en grillning på stranden med Titti, Gagga , Celal och Cassi. Blåste ganska mycket så det var lite kallt, men annars så! Cassi var livrädd för alla myror, stackars henne. Kan inte va kul att va rädd för så små djur som finns hela våren/sommaren/ hösten. Men hon överlever nog. Duschade Busan och Lusiför förut, gick bra! Lusiför är rädd och Busan är förbannad, haha riktigt goa är dom när dom ska duscha/bada. Det blir ut en tur med dom sen. I fina vädret. Ska bara låta dom vilalite efter dom har varit så duktiga!  

Väntar på att mina kläder ska komma också, Min klänning kanske kommer nu till veckan, fast jag kryssade i att jag ska ha allt i samma paket, underkläderna linnet och klänningen. (tror inte jag missade nåt? :P) Men ändå så står det att en del kommer denna veckan och en del annat kommer vecka 18 och sen att linnet ska komma vecka 21. Men får vänta och se. Får ju ett sms när jag ska hämta ut det.

Längtar! Har så himla sommar feeling alltså.  

Nu tror jag att jag ska bry mej lite om mina naglar, haha katastrofala är dom!!   

Av Mikaela - 24 april 2011 10:03

Morning morning! Vaknade nyss, sov lite längre idag iaf. Så himla jobbigt att vakna tidigt och sen nör lovet är slut då har man precis kommit in i det hela. Vädret är lika underbart idag med, Jag älskar sveriges vår/sommar, det är så himla fint. Och tydligen så är Sveriges vår och sommar en av dom finaste. Så vi ligger ju inte så dumt till ändå hihi.  

Vad ska ni göra idag?

Jag själv ska snart äta nåt tror jag är faktiskt hungrig. Och sen ska jag även bada Busan och Lusiför, det kommer nog ta sin tid med Busan eftersom hon krånglar så himla mycket, men det ska att gå. Lusiför går det bättre med,

sen ska jag ringa te Sofia, ska ju självklart träffa henne idag. Kanske tar mej en runda och går till henne sen? Får se hur allt blir, om jag känner henne rätt så ska hon komma hit. 

Ska även ut med Busan och Lusiför idag, Köpte en svart sele igår till Lusiför, vi har ju redan en blå. Ville igentligen ha en röd men dom var slut :/ och eftersom vi behövde en nu så kunde jag inte vänta. Man vet inte när dom tar in det. Så Busan får ha blå och Lusiför svart. Blir nog bra!   

Nu blir det frukost och sen bada mina änglar.

  

Av Mikaela - 23 april 2011 22:17

Glad påsk..? Har spenderat dagen med familjen och Sofia. Blev ju påskparaden och kolla på syster, hon var så duktig.    Blev att käka också, hm kan ju inte säja att jag åt mycket för det gjorde jag inte. Haha gillar inte påsk mat eller jul mat typ??! Men sån är jag.

Hur har eran dag varit?

Min dag har of cours varit gör bra, jag gillar vädret. Absolut.

Har ju varit dålig uppdatering idag, men de ska bli bättre lovar, Har varit lite tankfull dom senaste veckorna, But im back! Liksom, varför slösa engeri?

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards