Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg under april 2011

Av Mikaela - 19 april 2011 08:07

Godmorgon, dagarna går framåt! Tisdag idag och man ska inte klaga, sov morgon imorn, och det ska bli gött! Bara två dagar kvar i skolan sen lov i en hel vecka.

Förövrigt, Sovit gott? Jag har sovit bra, drömde lite konstigt, men..? Det är konstigt hur man kan få till det i drömmar och så..

Kladdkakan ligger och väntar i kylskåpet, den ska med till skolan, usch va gott!

Men jag ska sluta äta så mycket choklad, men hur kan man sluta med nåt som är såå gott? Det sa jag om colan också, fast jag dricker knappt ett glad om dagen längre, inte ens gott längre??

Nu ska jag sätta fart och fixa lite innan jag går, finns en del.

Vi hörs sen.Puss

Av Mikaela - 18 april 2011 23:30

Hej på er. Vilken lång dag det känns som det har varit...? Kanske för att man har varit ute och gått så mycket som jag har gjort idag. Käkade pizza med Sofia idag, hon bjöd.    sen blev det en sväng hem till henne, och sen till mej, sen till syrran och hämtade Siri och tog med henne på en promenad till trullsen i det underbara vädret. Men sen efter det fick moster komma och hämta oss, Kände i benen att det räckte, haha och så var Siri trött också, värmen tar ju på en också. Men man ska inte klaga (Y)

Har fått en del gjort idag känns det som, skrev lite papper förut, (hemlis) gick snabbare än jag trodde, gick till moster och drog ut det. Och så drog jag ut en bild på den tatueringen jag ska ha, buhu, det blir inte den jag la upp på bild här, kanske lite dumt att börja med den? och så kostar den en hel del. Så de blir en annan till o börja med   Moster tyckte också att den var nice så hon funderar på att göra den hon också, fast hon har redan en på ena axeln, men varför inte en till nånstanns? Hehe. Mee like!

Har också beställt lite kläder, linnen och underkläder. Det behövs!!    det kommer i början av maj.

Imorn blir det NP i engelska, Ska ringa om nåt..?Har inte en aning, och sen på onsdag så blir det skriv uppgift i svenska i NP ?? Så mycket.. Men jag ska klara det.

Det skulle vara kul om jag kunde höja mej i matten. Men jag kommer nog inte klara det.. Har lite svårt för att tro det faktiskt.. Men jag ska försöka!!Och NP i matten blir efter påsklovet. Vill att denna veckan ska GÅÅÅ fort!! Så det blir lov   

Nej nu ska nog jag ta och lägga mej, så jag slipper vara som en zooombie till morgonen! Mamsen sover redan och självklart Cassi också. Mina änglar sover också, Busan bredvid mej och Lusiför i soffan   

Och nu säjer jag godnatt! =)

Av Mikaela - 17 april 2011 15:56

Hej! Vilket gott väder det är ute, right? Riktigt vår väder! Me like. Var ute en stund med Siri förut, riktigt gott. och det märktes på henne att hon gillade det också. Har precis ätit nu nästan och jag har tandvärk :/ Tog en tablett förut men den verkar inte vilja värka helt?  Men hållet humöret uppe ändå.

Vill igentligen bara skriva ut lite vad jag har kännt ordenligt och så vidare, men just nu känner jag inte för det. För jag bryr mej inte om folk som beter sej som idioter längre, varför ska man lägga så mycket engeri på dom??? Det är liksom inte värt det. Alla kommer till en tid i livet då man förstår det. Och det har jag gjort för ett bra tag sen, men inte viljat insett det ordenligt. Men nu vet jag att det tyvärr är sant..


Av Mikaela - 17 april 2011 10:24

Godmorgon, vaknade helt ensam, ingen Siri bredvid mig idag när jag vaknade. Så himla ovant när hon inte är här, Men hon kommer sen en stund, det viktigaste är att hon äter. Cassi ska vell springa bort och hämta henne, så ska jag ta en promenad med henne senare idag  Måste komma igång och gå ordenligt nu, kan inte bara sitta. 

Nu hoppas jag bara att denna veckan går fort så vi snabbt är på Torsdag för sen är det lov. Och det betyder sova + tatuering.

Jag funderar hur långt det är kvar till sommarlov? Kanske ska ta reda på det. För när vi är back in school efter påsklov så är det 2 Maj så det är inte så långt kvar + att vi har lov dagar och sånt i Maj.

Valborg med Sofia kommer bli riktigt kul, förra året gick ju inte allt som det skulle. Men nu är den personen inte med i våra liv längre, happy face?!  


Moster och Cassi ska baka socker kaka, gud så gott. Jag älskar mosters socker kaka. Men jag tycker om degen också. Ja.. Jag smakar alltid på degen när jag bakar, för jag älskar degar. Hahah, skumt..  

Nu ska jag försöka att komma åt och smaka på socker kakan! 

Puss *

Av Mikaela - 16 april 2011 23:16

Har tagit mig en liten blogg paus. Kände för det. Har liksom haft Too much att tänka på. Men börjar få de utrett till viss del.

Sitter nu hos moster och kollar på tv, börjar bli trött. Inta sängen snart kanske? Problemet är att det blir fortare söndag och sen Måndag = Skolan. Visst, det är ju bara bara en vecka och sen lov, puuhh så gott! Blir tatuering den 27 och så ska moster bju på mat. Så hyggligt! Ska bli riktigt trevligt faktiskt.

Var och solade med moster idag blev en 25 minutare. (svenskan?!?) Puuh så varmt blev svalt sen när man kom ut, men sen blev det ännu varmare ute. Och då var det inte lika skööönt längre..

Av Mikaela - 14 april 2011 17:31

Hej på er. Sitter här nu och väntar på mat som aldrig kommer, tror mamma gick fel när hon skulle te affären?   Sofia är på väg hit också, så de blir att prata lite med henne.  I fin fina vädret! Glad jag blir att solen äntligen här tbx istället för regn -.- . Hemkunskapen idag var pöörfekt! Bakade tårta som vi gick och bjöd på, Dagens goda gärning!

Åkte till vålberg förut, men de var ju meningslöst eftersom han har lagt igen. Eftersom han är p*ndare nu för tiden. Så de blir Arvika och tatuera sig. Fan inte stan då vet man inte vad man får för saker..

Hörs sen mat blir nu.

Av Mikaela - 13 april 2011 22:10

Hej på er, Funderar på att kolla på Andra avenyn? Ska nog ta och göra de tror jag.

Klarade matten idag, så gött är klar med den nu!!   Har godkänt i de nu, Great!

Idag så har jag ju solat med regina + bakat med Regina, hahah bakningen gick faktiskt riktigt bra, vi gjorde Scones & Drömtårta, skulle ha lagt ut en bild men har ju ingen kamera   Mamsen fick skriva omödme, och ja allt i det kanske inte va fullt ärligt men de mesta iaf. Blev ut en sväng med Regina och Sofia också, fast gick in lika fort, kallt ju?! Vart har vår vädret tagit vägen? Hoppas på sol & värme imorn.

Nu som sagt ska jag gå och ta mej ett glas oboy och knäppa på andra avenyn, inte helt dumt.


Av Mikaela - 13 april 2011 09:21

Godmorgon! en god morgon är de vell kanske inte men, iaf sovit gott? Det har jag gjort, förutom att jag vaknade en halv timme innan jag skulle upp? buhu!   två dagar kvar till helg, gud vad gött det ska bli, och nästa vecka på fredag har påsklov? De sitter väldigt fint de känner ja.

Idag blir de att baka med Regina efter skooolan, i know, jag baka? Mja, men vi har fått arbete ifrån hemkunskapen och då gör vi de tsm. Och så kanske de blir att sola efter skolan innan vi går hem till lilla mej. Hoppas på att få träffa Sofia idag också, hon har nån Mamma Pappa match eller vad de heter ?! Men tror inte hon skulle va med,

Nu ska jag ta en rök och sen börja gå. Vi hörs!

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards