Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Mikaela - 22 mars 2011 22:38

En lång dag kan man vell säja, åkte ju som sagt till Arvika vid tre nåt var hon, med Sofia och hennes mamma Pia, vi var där för att ta hål i navln på Sofia, hon var väldigt nervös, men hon hade bedövning så de hjälpte ju faktiskt en hel del!

Jag trodde till o med ett tag att hon skulle svimma när hon låg på en säng innan han skulle ta de. Men de gjorde hon inte, men hon har lite minnes luckor så hon var rejält nervös. Men de gick så bra så   Jag stod vid dörren först och så säjer lilla gumman så här - Mickan kom.

Så jag fick gå o ställa mej bredvid henne, hur söt som helst var hon.

Jag förstår att hon var nervös, jag har själv låge där med bedövnings salva, men man är lika nervös ändå     Men de är fort över, går ju på 1 min knappt de?

Jag var inte lika nervös som henne, men nervös de var jag! Men när jag väl kom in så tänkte jag bara - Never back down!   


Efter de så firade vi med Vanilj munkar hihi hemma hos Sofia, vi gick först till Gunna och hälsade på Freja o så fixade Sofia sin praktik plats, (dom får en dag som dom ska praktisera) Och sen efter en kort stund så åkte vi hem till mej. Läste tidning (SOLO) Och sen kom Mamma och Titti och vi pratade med dom.

Sen efter en timme så åkte Sofia hem, och jag tittade på Desprete housewives. Skiit bra! Längtar tills nästa avsnitt.

Sen blev de duschen och nu sitter jag här o käkar och har rensat kattlådorna ( Bra sak att skriva när man käkar, anyway!)

BTW, Sofia fick en ring hon i navln, jag och dom andra jag vet fick stavar, hmh, hon har vell bytt till ring. Men mja jag tycker nog att det är bäst med stav, för ring kan man ju faktiskt fastna i när man inte är van o så vidare? Visst de kan man ju göra när man är van också, men de är nog bättre att börja med stav?


Imorn kommer Sofia hit efter Skuuuuliin, och ska hjälpa mej med mitt hemkunskaps prov, eller rättare sagt hjälpa mej plugga! Vi får se hur det går  


  


Av Mikaela - 22 mars 2011 13:58

Hej! Kom hem för ett tag sen, guud va skönt väder de är ute, förutom att de blåser då.. Men de är att skönt de också, höll på att dö för de va så himla varmt åt mej när ja gick hem, så nu sitter jag i endast BH för jag håller på att dö av värme som sagt!

Fick tillbaka provet idag, hade ett poäng ifrån VG, snacka om oflyt? Fick G++ Och de är jag nöjd med!!   

Nu ska jag vänta på mat och även göra mej i ordning lite, ska åka till Arvika sen, Hemlis   * Vi hörs senare,

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards