Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 4 mars 2011

Av Mikaela - 4 mars 2011 23:30

Sitter just nu och bloggar, och har även tittat på ridkläder, det ska vi ju köpa nu nån gång, än så länge så rider jag i mjukisbyxor och nån munktröja och ridskor självklart! Jag vet inte när det blir att köpa ridkläder faktiskt, inge bråttom med det heller. För mej så spelar det inte så stor roll att rida i mjukis byxor och i ridbyxer menmen.. Vi ska iaf köpa, både jag och Cassi har kollat ut exakt ett par ridbyxor som vi vill ha!! Här kommer dom;

        

Visst är dom snygga??    Både jag och Cassi vill ha såna, men dom kostar.. Men Mamma har ju sagt JA till dom så. Men vet som sagt inte när de blir att köpa dom. Behöver också Vår ridskor.

Men denna månaden så är de så mycket,

Vi ska till veterinären med Lusiför också denna månaden för spruta nummer två! Emot katt pest (Rekomenderar den sprutan till alla som har katter, dina katter kommer inte få katt pest då) vi ska även hinna med Spruta nummer ett för Busan, men de får vi ju också se hur veterinären har med tider och sånt. Men tidigast vecka 12 så kan Lusiför ta spruta två. Dom får inte ta dom tidigare än fyra veckor emellan. Och sen när dom tagit två sprutor så ska man vänta ett år och så ska dom ta en till. Jag vet inte riktigt hur de funkar, dom sa inte så mycket om det när vi va och kastrerade Lusiför. Menjag ska prata med dom mer när vi ska ta spruta nummer två på Lusiför.

Ja och så kanske de ska bli stan denna månaden, så ridkläder och sånt får nog vänta. Det är väldigt mycket nu. Men vi får se hur allt blir. Sprutorna går före allt! Så är de. Jag vill inte att mina katter ska få kattpest.

Dom kan även få de fast dom är innekatter, vi kan ha det med oss in på skorna. Och jag tar inga risker!!

Nu ska jag och Busan gå och lägga oss. Sov så himla gott, de ska vi göra ;)

VD

Av Mikaela - 4 mars 2011 22:11

Har nyss kollat på Vampire Diaries. Ja, alla gör ju saker för att dom ska skydda dom dom älskar, men dom är att lite dumma!! Va tyckte ni om veckans avsnitt? :)


   

Av Mikaela - 4 mars 2011 19:49

Hej på er :) Har precis kommit hem ifrån bio:n, haha vad kan man säja? Barnfilm, aa. Men visst okej jag ger den en 5:a. Eller kanske en 7:a? Ja de är nåt emellan de. Man fick en sommar känsla när man kollade på filme iaf! Usch vad jag längtar till sommaren!! En trevlig kväll med Cassi blev de iaf, var ett bra tag sen de.


Ridningen gick gör bra! Jag red inte Campari idag, det blev Nettan, en tysk ridhäst. Jag fick välja om jag ville rida henne eller inte. Och de kunde vara kul så jag provade de. En sak.. Man behöver inte använda skänklarna på henne,(alltså sparka på henne när hon ska trava eller galoppera) För hon är så pigg och så lyssnar hon mest på tyglarna, och jag gjort ju bort mej flera gånger och använde skänklarna. Haha Anki sa de att de är inte första gången nån gör de, vissa kommer aldrgi ihåg det. Men jag lärde mej fort!! Jätte nöjd faktiskt, så nu blir de att rida henne i fortsättninge. Både jag och Anki tyckte det, för de är mer en utmaning o så vidare.

Om man använder skänklarna så sparkar hon bakut, Och jo tack de märkte jag i början!!Haha!

Nu ska jag fixa lite med filmer    "Hemlis" 

Och sen ska de bli ett bad!! Och sen Vampire diaries!! I löööve!

Av Mikaela - 4 mars 2011 12:58

Sitter hos moster, Ska snart käka sockerkaka!! Nam-Nam!! Skulle igentligen ha varit gott med lite cola till det. Men de får jag stå över, får bli vatten för min del!!


Visst, jag kan inte stå över colan helt och hållet, Men nu till en början så får jag bara dricka de på möran!! Och kanske nåt litet glas under dagen om det är verkligen illa. Men annars vatten!!

Får ju heller inte äta frukt, men jag måste göra det ibland, kroppen mår ju bra av de! Så de gör jag ändå, fast inte varje dag, stod till o med över annanas igår, (att köpa) bara för att jag inte får..

Och till bion ikväll blir det att köpa vatten och kanske nåt godis! Nu är jag duktig!!

Av Mikaela - 4 mars 2011 11:09

Det blir inte att gå till syrran, dom ska till stan. Så Siri kommer till Gagga, jag går nog över dit ist.

Av Mikaela - 4 mars 2011 09:44

Godmorgon! Har precis kommit upp och Mamma och Cassi flaxar omkring som jag vet inte vad, dom ska åka till stan vid tio, Cassi ska till tandläkaren och träna med lustgas.

Jag själv ska vara hemma, eller jag funderar på att gå bort till syrran sen, Gagga ska också dit så jag går nog också dit. Har inge bättre för mej, Idag blir det Rida kl 16.00 Bio kl 18.00 Vampire diaries kl 21.00 En helt bra dag/Kväll. Me like!!

Jag funderar på om jag ska skynda mej och göra mej i ordning, och gå med Gagga till syrran, men Gagga har inte ens tvättat håret än så det kommer ta sin tid, eller om jag ska ta det sakta, vill inte stressa. Hehe..


Måste bara säja en sak också, jag drömde om Sofia inatt, Haha helt plötsligt så var hon i Grums och sen så var hon helt plötsligt i stockholm igen, konstigt asså, hur man kan få till drömmar.Haha


Jaja, vi höres senare, vi får se hur de blir med stressa och inte stressa ;)

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards