Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 2 mars 2011

Av Mikaela - 2 mars 2011 23:56

har helt och hållet glömt bort att säja de, med Colan går de great! (Y)

Idag har jag fuskat lite, drack lite zingo uppe hos titti idag på kalaset, men de var kalas så jag tänkte - Men vafan? ett glad kan inte göraq nåt, men jag sköljde med vatten efter.

Och haha jag vet att Zingo inte är cola, men det är surhetsmedel i alla läske drickor. Så det är inte bra med nån dricka för mej, men jag har svårt med colan eftersom jag är smått beroende av den.

men de går bra med den, dricker bara några munnar på möran och sen resten av dagen så blir de VATTEN. Vatten har blivit min nya vän. Haha ;)

Av Mikaela - 2 mars 2011 22:54

Haha ni vet julkalendern "hotell gyllende knorren"? Dom har gjort en film av den nu, och den går här på fredagen kl 18.00 Och Cassi ska på den, jag funderar på om jag ska följa med? Kanske vore nåt en fredagskväll eftersom Sofia är i stockholm, och eftersom jag måste vänta ända till 21.00 för att se Vampire diaries. Hm ska fundera på det. Kostar only 60 kr så de kan jag nog slänga ut, Cassi har ju ingen att gå med. Och jag Tyckte faktiskt att julkalendern var bra detta året! Ojah! Jag kollar på den ibland, eller mja, förra året och förra förra och så vidare kollade jag inte, för då var det skit! Men jag tycker att det hör till julen att kolla på de. Så jag ska nog gå på den. Haha spännande spännande.

Tycker ju också synd om syster som ska behöva gå ensam.. Och en fredagskväll på bio sitter faktiskt inte dumt just nu, och så ska vi ju rida påfredag också!

  

Av Mikaela - 2 mars 2011 22:49

Läste ju ur fjärde boken idag ur Nattens hus serien. Och ja, hittils så är serien gör bra!! Verkligen helt fast i den, tråkigt att jag är på sista delen nu :( :P Började med den idag, har inte läst så himla mycket, men alla fem böckerna hör ju ihop så allt fortsätter ju i femte delen.

Jag har också ställt mej i KÖ för att låna en annan bok som heter Vampire academy tror jag den hette. Det är första boken i den serien, och de ska bli kul att läsa, Haha är inne på att läsa vampyr böcker nu, som ni säkert har märkt.!!

Lånade ju tre böcker åt Cassi, och hon har inte ens börjat läst i nån av dom.. Hm :O Men hon gör nog de såsmåningom!

Av Mikaela - 2 mars 2011 21:30

Ibland blir jag bara så trött på allt! En del tror bara att det är OKEJ att komma o gå precis som dom vill, Nej det är inte OKEJ, Inte för mej iaf.Jag bryr mej inte om vad andra säjer om den saken, för de är inte OKEJ för mej.

När det gäller kärlek för mej, så bryr jag mej inte mycket om det just nu, jag lägger ingen engeri alls på de. För just nu, vill jag inte det. Jag vet at förhållande inte håller nu, det är liksom 5% chans till de. (Och detta säjer jag inte för att vara taskig till nån ;) )

Jag vet att FOREVER håller inte.

Men jag behöver bli starkare i mej själv.

Jag vill kunna prata om allt jag varit med om,

Allt på senaste, som till exempel våren/sommaren 2010, den sitter fortfarande hårt inom mej, jag förlorade en som betydde mycket för mej då. Och jag vet att det verkar som att allt är okej, Men han var den som trodde på mej. Och en del verkar inte fatta att han betyder mycket för mej, han var ärlig, han var inte fejk.Som dom flesta killarna nu för tiden är, han var sig själv.

Han har fortfarande en stor plats i mitt hjärta.

Jag blev sviken av honom, sviken o sviken, igentligen så vet jag inte vad som hände, men allt blev fel. Och jag blev sviken. Och just nu så vill jag inte lägga ut engeri på kärlek.

Jag behöver läka, och hur lång tid de än tar, det får ta så lång tid i hela världen.

Det finns ingen som han, han pratade med mej, han brydde sej!! Jag kunde vara mej själv med honom, jag kände mej aldrig ensam.


Den dagen han åkte, den dagen knäcktes jag. Jag bröt ihop helt o hållet. Om jag inte hade haft min familj och Sofia Tasbas så vet jag inte vad jag skulle ha gjort.

Både jag och Sofia var ledsna den sommaren, men vi gjorde den till nåt bra och vi klarade oss igenom den. Och denna sommaren? Kommer bli ännu bättre, för vi har varann   


(Detta har med annat att göra) Kom inte och säj att du känner mej, för om du gör de, Varför vet du inte vad som gör mej ledsen? MINA SVAGASTE PUNKTER?




Av Mikaela - 2 mars 2011 21:17

  Mamma,Gagga,Alva och Cassi   Titti, Nathalie,Cassi och Alva 8endel av hennes huvud hihi)   Alva   Mamma, Gagga, Alva och Cassi   Cassi, ( sominte vill vara med på kort,)

Mammi   


   Fick ingen bild på kusinen, han var inte där när jag tog kort xD Men jag ska försöka ta ett kort på honom en annan gång.

Av Mikaela - 2 mars 2011 16:51

Har fixat lite med filmer och så nu ett tag! Detta kommer bli bra känner ja :)

Kalaset var kul, Kina mat var gött! Men blev så fruktansvärt mätt av det, (som jag alltid blir) men idag var de värre alltså, himmel va mätt jag blev.

Efter kalaset blev de en tur ut med kusinen, Mamma skrek som en idiot i bak sätet men de är normalt när de gäller henne, Jag och Kusinen hade himla kul där fram skrattade åt mamma. Till o med Alva på två år skrattade! Haha. Världens sötaste unge!!   Jag har nog världens bästa familj, världens bästa kusin, och allt! Jag har mycket att vara nöjd över, och missuppfatta mej inte, JAG ÄR VÄRLDENS NÖJDASTE!!

Jag funderar lite om jag ska rensa lite? Känner inge för de men jag vet att det behövs, i min lådor och kläder. Men visst kläderna får nog vänta, för jag ska inte lägga bort vinterkläderna än dom får vänta ett tag x) Hahah!

Sofia åker ju till stockholm imorn, kommer sakna min rötta!! Haha, Men hon kommer vell hem på söndag eller nåt sånt, så hon blir inte borta länge. Hoppas på att får de kul nu också :D

Jaja, de va de ja, vi hörs nog senare

Av Mikaela - 2 mars 2011 12:01

Va ska de bli för kläder?


Av Mikaela - 2 mars 2011 11:06

Godmorgon! Usch va gött de är att sova lääänge!! Nog de bästa som finns tror ja.

Jag har ont i magen men tagit tablett så hoppas på att det släpper snart, usch va hemskt de är att ha ont nånstanns.

Min moster ringde åt mej imorse och bokade sjukgymnastik, jag fick tid till ondsdagen. Halv nio. Dom ska ju försöka anpassa allt detta till skolan, så de är ju great!  Först antadligen så kommer ja få ha en tränare där sen kommer jag få gå dit ensam. Puuh! Men visst de ska vell gå. Jag hoppas detta kommer hjälpa min rygg, de tror jag men de kommer nog ta sin tid.

Idag blir de kalas, kl 14.00 hos moster, ska käka kina mat ;) Nam-Nam!

Just de, den fjärde boken har jag snart läst ut, har bara två kapitel kvar.

Verkligen bra serie! Fatar inte hur en människa man skriva så bra? Och verkligen få ihop allt så bra,

jag vet ju att en del författare liksom kommer på saker som att huvudpersonerna ska va två pers och sen kommer allt bara! Jag förstår inte hur man kan vara så himla bra.

Jag kommer berätta mer om boken när jag läst ur den ;)

Nu funderar jag på att bädda i ordning sängen och lägga mej och läsa lite.

Så även mag ontet fårgå bort helt och hållet innan jag gör i ordning mej.

Puss så länge!

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards