Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 18 mars 2011

Av Mikaela - 18 mars 2011 23:00

Hej på er   Vad har ni haft för er ikväll? Jag själv har kollat på Vampire diaries, det var bra. Men ja lite saker ärde ju som är tråkigt, men de tycker dom flesta av er inte är så intressant va..? Hihi, i get it.


Ska snart ta mej nåt att äta och sen tror jag faktiskt de blir att sova. Behöver göra de. Känner de i kroppen, jag är sån här en del dagar och speciellt fredagar, eller ja, de är vell dom flesta?   

Imorn har jag planer, ska försöka hinna bort till syrran och göra en sak (secret) medans Sofia har match efter de så ska jag träffa Sofia.Sen blir de också, hårinpackning och ansikts mask, eller tror jag ska göra hårinpackning först. Och sen får vi se hur de blir med ansikts mask. Mitt hår kommer först de måste må bra!!

Eftersom jag har blonderat sönder det, och jag kommer blondera mej i framtiden.

Så mitt hår behöver allt   

Vad jag ska göra hos syrran kommer ni få reda på senare, när allt med de är helt klart. Lite hemligtheter har jag, fast lovar att jag kommer uppdatera allt om de till slut!!   

Idag har de faktiskt varit en helt okej dag, har fått vilat ut ordenligt, känner mej faktiskt rätt bra i kroppen så faktiskt. Men visst, trött och har typ ingen engeri. Men de går att göra nåt åt faktiskt, eller va säjer ni?   

Har faktiskt tänkt att jag ska komma ut och gå mer om dagarna, inte bara till o från skolan, visst vissa dagar är jag ute mer. Men inte alla dagar. Och de räknas inte specillt mycket med att jag "går" i själva skolan, de gör de faktiskt inte.

Men som sagt så fort våren kommer så kommer jag o Siri vara ute och gå promenader varje dag! De gör oss båda gott.

Och så kanske jag inte är lika trött? om jag gör de.

Promenad dör ingen av precis, hihi.

förutom snön idag så har allt varit bra!! Hoppas på att det inte snöar imorn, hehe

Godnatt vi hörs imorn! Vi får alla hoppas på att jag sover länge, sov gott alla

 

Av Mikaela - 18 mars 2011 17:47

Kom hem för ett bra tag sen, jag fryser lite och är lite trött, men kroppen har inte vant sej än, och visst de tar tid, liksom jag rider varannan vecka också.

Men ridningen gick bra faktiskt,nöjd är jag. Jag och Nettan passar verklige ihop. De känns som hon förstår mej. Och de är bra.

Jag har bleve accepterad som ryttare för henne, hehe jag ska förklara.

Nettan är ju speciell, eftersom man inte får använda skänklarna. Och hon är ju sån att om man råkar stöta till henne med skänklarna så sparkar hon bakut och börjar springa fort fort. och sätter öronen bakåt, hon visar liksom att hon blir arg.

Men idag sa Anki, du kan se på henne, titta bara på henne och du vet att di har blivit accepterad. För när jag skulle fixa med sadel och stigbyglarna innan jag skulle hoppa upp så brydde hon sej inte, och de gjorde hon förra gången. Och jag fick till o med använda skänklarna en gång. Hon brydde sej inte, för hon litar på mej.JAg är så hiiimlla glad!!   


Cassi var också duktig idag, man ser framsteg för henne varje gång. Hon har ju inte ridit så mycket. Så Anki tar ju allt ifrån början med henne. Och de är ju bra!

Man måste ju också visa Yatzy de vet jag ju själv eftersom jag brukade rida henne förr. Hon är väldigt envis hihi, men då måste man vara lika envis tillbaka. Och om man är de så går de. Och de måste Cassi visa henne, och de kommer hon göra också. Hon kommer klara de gör bra!


Ligger och äter choklad men blev helt plötsligt törstig. Hur kommer de sej?  

haha dum jag är.. Sofia kommer kanske hit och sover idag,

uppdaterar mer sen., höres :D


Av Mikaela - 18 mars 2011 14:03

Sitter nu o tänker ska jag rida i detta väder hihi? Jag som verkligen hatar SNÖ!!? Men ja de får bli så. Ska bli riktigt gött att va ute tycker ja.

Pratade nyss med Sofia, och hon bara - Det är ju Vampire diaries sen.

Och jag bara just de!!


Smartast!!

Känner mej så intligent ibland asså. Haha. Nej men de är gött med Fredag! De är de, och rída ska bli bra också och Vampire diaries ska vi inte snacka om    

Av Mikaela - 18 mars 2011 09:12

Godmorgon

Jag är hemma idag, mådde inge bra alls igår, är bara s trött hela tiden.. Hm? Behöver nog vila ut mej ordenligt, de är vad jag tror.

Såidag blev jag hemma, jag vaknar av att Kristine ringde mej, och skvatt gjorde jag. Och jag reagerade inte ens.. haha   

Snö har det kommit också?! Nu får de faan vara bra tycker ja, det är Mars nu, mitten av mars och det snöar och håller på fortfarande? Hoppas de smälter bort lika fort det kom.

Hoppas på fint väder under helgen!!


Finally Fredag!!

Äntligen, sova i två hela dagar och räkna ner till påsklovet hehe. Några veckor kvar. Men tror e kommer gå fort.

Nu blir de frukost!

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards