Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 10 januari 2011

Av Mikaela - 10 januari 2011 11:16

Var inte länge sen jag vaknade, men är så himla uttråkad så det är inte klokt. Idag ska jag göra nåt, igentligen skulle Mamsen ta bort tomtarna och sånt idag, men jag tror nte det blev nåt för henne med det, för hon kände inte för det. Heheh det går också. Men jag måste verkligen göra nåt?

Har nån nåt tips på vad man kan göra när man är uttråkad? Och jag får ju inte precis vistas ute med andra heller, så det är ju great. Kanske tar en promenad med Siri sen, hon behöver komma ut nu när moster är sjuk och syrran är i sälen. Men frågan är, känner jag för att gå ut och börja gå när jag fortfarande är svag i kroppen?? Jag tror bara att jag kan få svaret på den frågan om jag går ut och går.

Men också så är jag inte riktigt med idag, drömde en dröm inatt, vet inte vad det blir med mina drömmar, men dom blir mer och mer intressanta och dom säjer mycket. Dom slår inte precis in eller nåt sånt, än så länge. Men dom har mycket att säja. Det har hänt saker som har påminnt om dom, det har det. Men själva drömmen har aldrig slagit in. Men iaf, denna drömmen var så konstig, den tog mej tillbaka 5 6 år tillbaka, och det var jag och du igen. Vi pratade som vi gjorde förr. Saknar det ibland faktiskt. Allt med dej och så, du var en så otroligt bra vänn. Vi växte upp. Eller ja, det var vell mer jag som växte upp. Du var ju i min ålder som jag är i nu. Men det känns fel ändå att inte ah en sån kontakt idag.

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards