Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 28 januari 2011

Av Mikaela - 28 januari 2011 13:03

Okej, planen är att jag ska färga mig blond närmare våren och sommaren, men jag sitter ändå och tänker på de.. Ska jag låta min egna hår färg komma ut lite först så jag ser mer hur den ser ut? Men jag vet inte, är så himla osäker. Visst brunett är de många som säjer - Du passar inte i brunt, du ska vara blond de är Mikaela.

Men jag vet inte!!! Vill ju gärna ha ut min egna hår färg, de skulle vara väldigt kul. allt detta får mej att ångra att jag började färga håret!!! Verkligen, Kan ni hjälpa mej?

De kanske är svårt för en del av er när ni inte har sett så många kort och så. Men en del kort har ni ju sett och sen kan ni ju skriva på känsla va ni tycker jag ska ha för hår färg?

För blond i själen de är jag, hihi. Föddes blond och kommer nog alltid vara blond. Men själva hår färgen är ju inte så blond som jag har varit när jag färgat de. Men min riktiga hår färg är på den ljusa sidan iaf. Inte på den mörka som tur är!!! Usch..

Ni kan ju lämna en kommentar om va ni tycker :)

Av Mikaela - 28 januari 2011 11:21

De har inte bleve nön skola alls för mej denna veckan. Det har gått ifrån ryggen nu så nu sitter de i höger axeln istället. USCH! Jag hatar detta. Det är så himla jobbigt alltså. Jag orkar knappt röra armen. Det känns iaf bra att de är fredag, för på måndag så blir de äntligen skolan!! Och Torsdagen den 3 så är de möte. Hoppas allt verkligen blir bra, Vill verkligen gå detta gymnasiet. Det är de jag vill göra.


Jag är hos moster nu och har jämnt precis reseverat två böcker på bibloteket. De är fjärde och femte boken av dom jag läser nu, jag läste ur Sveket igår, den var lika bra som ettan (Vampyrens märke) Verkligen en bra serie alltså. Den tredje boken Svart ängel blir ledig 16 feb om inte tidigare beror ju helt och hållet på hur fort den personen läser. Men däremot den femte boken JAGAD, den är de tre personer framför mej som ska låna, så de är inte så rockigt. Hehe. Men de får lösa sej. Jag får läsa nåt annat emellen. De kommer inte va kul, men så får de bli.


Lilla Sofia har klämt fingrarna i fönstret i skolan, de är hon till allt ;) Men de va tydligen en kompis till henne som har gjort de och de ja.. Va säjer man??

Men idag är de Fredagn och träffa sofia de ska jag göra idag.


Idag kommer sotarn och jag hoppas att han kan rädda våran gulliga dator. Men annars så får jag min dator nästa vecka ;) Hehe den har ju kommit , och jag såg min och Cassis kartonger i förr går uppe hos Titti så de Hehe. Längtar till nästa helg, Då blir jag 16 och rida blir och datorn får jag!!! Kan de bli bättre?!? Nej absolut så kan de inte de..

Vi hörs kanske senare, om vi får liv i våran datorn hemma. Annars går jag nog hit till Gagga imorn och bloggar. Puss på er, ha en jätte trevlig fredags kväll, de är ju dags för fredags mysss!!!

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards