Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 19 januari 2011

Av Mikaela - 19 januari 2011 21:05

   Det känns i kroppen att det tar på engeri. Att gå hela dagen och försöka tänka på annat, det är inte världens lättaste precis, de kan jag ju få yttra mej om!

Men jag tänker inte låta det dra ner mej igen, utan jag ska fortsätta vara stark och klara detta! Gymnasie och allt framför mej.

Men ibland blir man så trött på vissa personer, som verkligen vägrar att fatta saker och ting, är det verkligen så svårt att få personer att lyssna?

Visst jag har klarat mej hittils, men ibland skulle det vara skönt att prata med nån. Det kommer aldrig finnas någon som verkligen kommer kunna förstå mej, för de måste nog vara en som har gått igenom samma sak. Men är det så svårt att lyssna? seriöst finns det någon som kan svara på de?? Är det så svårt att lyssna? Alla svar uppskattas!!!

Jag begär inte att ni ska förstå så. Utan förstå mej. MIG. Inget annat. Inte förstå själva allt de som de handlar om, för de finns de ingen som gör.

Och jag kan inte skriva ut vad de handlar om i bloggen heller för de finns personer som inte är såå himla trevliga och så vidare, och såna tål jag inte. Men min "vänner" vet va de handlar om, om ni känner mej rätt väl. Och anledning till att jag berättade allt det för er, var ju just för att jag trodde att ni faktiskt skulle stötta mej och finnas där.

Det finns kompisar som var med under den tiden så det hände och va har ni gjort?!

Sen finns de kompisar som har blivit mina kompisar på tiden efter, och DU/NI har stöttat. Men ändå, vart finns ni nu idag?

jag orkar inte ha en massa plast omkring mej, har fått nog av såna personer alltså. En jävla massa plast och fejk personer?! Va är de för grej liksom?!?

Jag blir bara så himla besviken

Och ja, va mer kan jag igentligen säja? Jag vill inte behöva känna det så här hela tiden, jag vill inte sitta och ha det inom mej längre, utan jag vill ut med det. Bara skrika ut det ibland, men nu känns det som att jag är redo att prata om det. Verkligen redo. Jag har aldrig kännt de så här förut. Och jag hoppas att ni finns där.. För jag är en människa jag med! Med känslor. Och med ett spyske som har varit skit, fast det är på bättrings vägen. Om ni inte förstår nu, Vad är ni då? Fejk eller äkta?! Ni kan ju svara på den frågan om ni är så ÄKTA!

Och ja, den rikitga verkligen riktigta kompisen jag har nu, Det är Sofia TAsbas. Och jag kan inte fatta va ni alla håller på med igentligen!? Tror ni att folk tycker om er för de ni gör och säjer?!?


Av Mikaela - 19 januari 2011 15:28

Jag har städat och gjort sista sidan i kapitel 3 i matteboken, så de blir de prov på imorn. De kommer ja klara! Jag har 6 prob kvar sen som ja måste göra!! Men ja har inte gjort kapitlen i boken än så de blir lite så där svårt. Haha!

Är hungrig och Mamma gick nyss till affären de kommer ju ta evigeheter innan ja får mat! Haha, Trött är ja också. Blir väldigt mycket klaging här nu märker ja. Men ja har svårt att bestämma mej, ska ja börja med kapitel fyra i matte boken? eller ska ja läsa? Eller ja ska ja dra på en film?? De är ju inte lätt.. Tror de får bli så att jag läser lite och sen får de kanske bli lite matte och sen film!! Slapp dag. Så sköönt.

Men en sak,.. Vill ha vår!! Blir snart tokig på detta vädret, de är så kallt och GRRRRR!!! Det är ju kallare idag än va de var igår. Visst visst så kallt är de inte. Man överlever, de har varit kallare. Verkligen!

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards