Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 22 januari 2011

Av Mikaela - 22 januari 2011 21:26

OKEJ! sitter och kollar lite grann på fångarna på fortet. Och det var det laget som vann så fick en kille gå in i ett rum fullt med ormar ( Jag har inte hängt med i det så jag vet inte varför eller så, vet ni? :) ) Och jag säjer bara, jag skulle aldrig göra det!! Aldrig, Ormar är min värsta skräck. Skulle aldrig klara av och ta i så många ormar som han gjorde och den sista var så tjock en boaorm, och visst de var även mer såna ormar men ändå, nej aldrig! Asså inte ens för 500 miljoner, eller kanske, nej ja tror faktiskt inte det. Jag är så himla rädd för ormar.

I somras så låg jag och Sofia och solade på stranden, och då kom det en orm emellan oss. Det var en snok, men ändå? Herregud. Sofia trodde de va jag som la mej på filten , men jag satt i en stol precis bredvid. Och ja. Jag tror mitt hjärta höll på att stanna där ett tag. Dom är ju inte precis rädda dessa ormar. Jag är djur vän det är jag verkligen, ormar är djur, menmen. Jag är rädd för dom och jag vet inte vad jag skulle göra om jag mötte en boa orm eller nåt.. Tur att de inte finns såna ormar här i sverige.


Mysig? Nejdu, usch!!! Va tycker ni? gillar ni ormar eller är ni som mej? Rädda som ***? haha :D  

Av Mikaela - 22 januari 2011 18:32

Kunde inte blogga igår kväll eller tidigare idag, för sotarn har hållit på med datorn hela dagen och även igår. Men nu har vi fått en ny sak eller nåt så nu är den snart bra igen! Jag är hos moster idag så de är ju därför jag kan blogga nu då. Det har verkligen varit tråkigt när jag inte har kunnat blogga nåt alls!!


Vi var ju och red igår, det var gör roligt att komma upp och igång igen!! Men idag har jag rätt så ont i rava, inge skämt alls, jag trodde jag skulle ha ont i benen för de brukar jag få när jag inte har rede på ett tag. Men nej du inte alls. Utan de blev rava istället. Så de betyder ju iaf att mina ben muskel är väldigt bra! Det var också kul att få se Cassi rida. Eller ja, ja kunde ju inte titta så mycket för jag red ju själv, men lite kollade jag ju. Hon red den hästen som hon red absolut första gången där. Och Yatzy är ju gör snäll. Men visst hon är ju lite nestämande och man inte visar henne liksom. Men de kommer cassi klara så bra så! Jag somnade gött igår kväll, haha. tror de tog 2 min och sen sov jag, för jag minns inte mycket efter jag stängde av tv:n.


Just de ja, jag har läst ut boken "Vampyrens märke" och den var gör bra! Men jagd römde även en madröm haha, och den drömmen var inte så kul!! usch hatar verkligen madrömmar!!!!! Jag ska låna andra boken också, sveket tror jag den heter, men den blir de att låna på måndag och då SKA Sofia med mej till bibloteket, saknar min lilla TJEJ ju!! <3 Jag läser nu "Bree Tanners andra liv" tror den hette så. Den verkar ju bra så. Men den slår inte Vampyrens märke, verkligen inte!! Hehe.


Jag har också fått hem papprena om körkort tillståndet. Men jag kan inte göra nåt åt de förän jag har fyllt 16 och så måsste jag och Gagga gå kursen och sen betala 2 saker och sen skicka in papprena och syntest och sånt! De ska bli väldigt kul att övningsköra. Men ja, som sotarn sa, att han kommer inte köra nåt med mej ön för de är de inte väder till. Men ja måste ju lära mej att köra på vintern och när de är halt också?! Men först och främst när de är vår, sommar och höst! Så de kommer bli great!

Imorn ska jag träffa Sofia, :) Ska bli skönt att prata med henne.


Vi hörs nog senare, jag ska ta en cigg nu och kolla vidare nu när jag äntligen har en dator i närheten som VERKLIGEN fungerar!! :)

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards