Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 23 januari 2011

Av Mikaela - 23 januari 2011 12:46

Har nyss vart till affären och köpt mjölk och championer. Cassi och Siri var med dit. Det är ju gör fint och skönt väder ute! Riktigt vår väder måste jag säja, det var en goo promenad. Nu kan ju iaf Sofia inte säja att de är kallt. Hahah för de är de då inte, termo metern ligger på 0. Och det är absolut inte kallt. Nu kan de ligga på 0 hela veckan tycker jag så de slipper vara så kallt. Hehe. Idag blir de pannkakor till mat. Med championstuvning och grädde!! MMM så gott. Riktigt gott. Var gör länge sen jag åt det, men idag blir det. En sak till, jag hade visst fel om att det har gått över i rava, eller de hade jag inte fel om, utan det har gått ner lite i början av benen, och det gör så himla ont att gå. Fast jag vet man ska gå för man ska absolut inte sitta still för de blir inte bättre, man ska ju fortsätta röra sej. Jag hoppas våren kommer fort! Jag välkomnar den absolut! Den är så himla välkommen :D

Av Mikaela - 23 januari 2011 10:04

Har sovit gott inatt, och kom till och med bra upp ur sängen idag, haha. Så idag är de bättre med rava. Så jag kanske kan röra mej lite bättre och så idag? haha. Vaknade inte för så länge sen, men de är att otur att jag ska vakna så tidigt när det är helg? men visst de är ju kroppen som säjer till. Imorn blir de upp tidigt  igen. Usch, känns inge bra alls, men efter två vilo dagar så får man ta den nya veckan med storm. Jag har en känsla att denna veckan kommer gå sakta. Vet inte riktigt varför men jag har en känsla av det. Och det gillas inte! Inte alls populärt :) Men skolan är skolan och så är de!


Idag ska de bli att va med Sofia senare, och kolla på one tree hill. Jag undrar va som händer där? hm, Sofia har säkert smyg kollat så hon vet säkert.

Men, jag längtar till att Vampire diaries börjar, det känns så långt, när febuari väl har börjat som de gör nästa vecka, så är de 18 dagar kvar!! Och de känns som att det är ända till sommaren!!


Nu vill jag klaga lite på detta väder också. Visst ska det bort? En del vill ha kvar det till sport lovet, men mej kvittar det verkligen och det är så himla bra att det börjar gå bort nu!! :D Snart är till o med isen borta på vägen och det gillas. Absolut. Man får såna känslor när snön börjar försvinna. Det var en dag under veckan tror det var onsdag, då sken solen när jag vaknade och jag fick en vår känsla som var otroligt skön. Ena tanken, varmt och skönt. Men så blir de ju inte än då.


Nu ska jag gå och käka frukost. Vi hörs senare!

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards