Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 20 januari 2011

Av Mikaela - 20 januari 2011 14:07

Fick sluta vid tio över tolv idag för Jonas va sjuk så de blev ingen engelska. Och se va sköönt! När ja kom hem så var Alva här, fick många kramar utav henne. Verkligen världens sötaste tjej de där!! <3 Har precis ätit upp min sista choklad, och vill ha mer. Är otroligt choklad sugen. Skulle inte ha åte så mycket utav den igår. Haha.

De blir att åka iväg och köpa ridskor sen när Cassi har slutat. Sen efter de så hoppas jag på att träffa Sofia Tasbas. En stund för hon måste plugga för hon har prov imorn. Impad av henne, att hon verkligen försöker nu.

Mitt Matte prov gick gör bra, de vet jag för Abdoul sa att ja hade inga fel. Och de gör ju toppen. Han bara jag vet att alla kommer klara Matten. Så jag vill få ett VG men jag ska först och främst satsa på ett G. Haha. Bokade även möte med rektorn idag, blev den 3 Febuari. Väldigt sent, men de blev iaf. För de måste passa med Syon och rektorn. Så de gjorde det då. Känner mej taggad inför detta med gymnasie och så nu!! Verkligen. Och jag själv är så stolt över mej, och de vet jag att min familj är också. Att jag har klarat det. Visst det kommer perioder som ja kommer må inte SÅ bra, men de klarar ja. Ja kan inte tänka på det än, utan först och främst så bryr jag mig om dagen som är. Och idag blir de att köpa ridskor och träffa Sofia. Och det är de! :))


Måste få säja att det är göttt att det är Fredag imorn. Vill sova länge en morron. Både igår och idag vaknade jag 5 min före mobilen. Och de va inte det att Cassi väckte mej eller nåt. Utan jag gjorde det. Så ja var uppe före, för jag tyckte inte att det var nån större idé att somna om på 5 min. Hehe. Men helgen är väldigt välkommen nu känner ja! De är den alltid, men idag verkligen. Och de ska bli vldigt kul att rida med Cassi imorn, upp på hästen igen, hihi LÄNGTAR! <3 För då, då finns de inga problem för mej.

Och just de, jag har inga problem nu heller detta året. Känns ritkigt bra. Jo visst så problem har jag, men inte såna som förra året för ibland ville jag abar ge upp då. Eller ibland?! Nej oftas ALLTID!! Men nu har jag inge såna problem.


Och Celal har beställt min och Cassis datorer. Dom kommer nästa vecka, för han beställde dom igår kväll. Men vi ska inte ha dom förän 6 Febuari. För då fyller jag år. Och vi har kalas för oss båda då. För vi ska få datorerna samtidigt.

Sotarn bara - de tycker jag inte Cassi, du ska ju vänta tills du fyller år den 25.

Haha nej, jag fick också med på de för jag tycker synd om Cassi som får sitta där i iaf i 3 veckor och vänta. Men självklart när Casi fyller år ska vi ju ha ett litet kalas till för oss båda. Men den gången blir det bara tårta. Och kanske nåt litet. Har sagt till Mamma att jag vill gärna ha ett navel smycke till!

För den jag fick i julklapp är de en sak på som hänger lite och jag vill inte ha den nu, för den kan även rosta och bli ful själva smycket som hänger. Och de vill jag ju inte, och så syns den ändå inte! :) Så jag väntar med den lite längre fram. Men jag skulle vilja ha en till som jag kan ha NU i naveln, för den jag har nu är syrrans och en annan som jag har är läknings piercingen (Stavningen?!?) Och den är ju fin så de märks ju inte på den att de är en läknings så eller nåt. Men ändå. Jag kan kanske lägga ut en bild sen på den Navelns smycket jag fick i julklapp. Lovar inget för datorn är lite konsitg efter att sotarn tömde den. Så vi kanske får vänta på min bärbara :)) Nu skulle visst Mamma ha datorn en snabbis. Ska bli sååå gött med egen dator!!


Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards