Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 26 januari 2011

Av Mikaela - 26 januari 2011 13:28

Ingen skola idag heller, blir nog de imorn, jag börjar bli lite bättre i ryggen, orkar röra mej mer iaf. Blev inte till doktorn igår, för dom tyckte att om jag skulle ha kommit igår så skulle tiden bara ha varit i en kvart så 9 Febuari fick jag tid hos läkaren, för då kan dom undersöka mej ordentligt. Så de känns ju iaf skönt!

Datorn hemma är fortfarande lika död som igår. Hoppas sotarn kan få ordning på den när han kommer på fredag. Är ju hos moster nu och ska snart kolla på film, men ja vill inte gråta och ja känner på mej att jag kommer göra de till denna filme, haha känner mej så dum nu men ja gör de till vissa filmer. Och ja, skäms de gör ja inte, jag klarar bara inte av att se på filmer där djur eller nåt sånt blir skadade.

Idag hoppas jag på att få träffa Sofia Tasbas. Kanske skulle va gött med en promenad så vi två otränade kan röra lite på oss. Ja, haha de är just va vi är. liksom vi får ont överrallt av att göra t e x som Sofia innebandy och jag Rider. Haha de kommer ta sin tid.


Men som sagt. På vintern så är min kondition kass!! Och de står jag för, för då rör jag mej inte lika mycket som jag gör på våren,sommaren och hösten. Så de ska bli skönt med vår nu!!


Nu blir film, vi hörs nog sen innan ja går :) Ha de gött!

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards