Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 18 januari 2011

Av Mikaela - 18 januari 2011 19:55

Vampyrens Märke

Denna bok handlar om en tjej som heter Zoey. Och ja, i denna boken så blir dem Vampyrer igenom att en spårare gör ett märke i deras panna.Och sen måste dom vidare till "Nattens Hus" för att kunna överleva. Nattens hus är en skola för vampyrer, alla vampyrer måste gå där i fyra år för att lära sig saker om det.

 

Zoey får ett märke av en spårare och måste till nattens hus, hennes mormor hjälper henne dit, för hennes Mamma och hennes styvfar har verkligen inte tagit allt de där bra. Men det konstigaste är att Zoeys märke är helt klart, och dom andras märken (som nyss blivit vampyr) är inte helt klara utan halv klara.

 

  

Som ni nog har förstått så är inte jag världens bästa på att förklara vad saker och ting handlar om. Men det är ju också för att jag har själv inte läst ut den än. Men jag tror inte den blir sämre. För det som jag har läst hittils är väldigt bra. Och jag gillar sånna här böckjer väldigt mycket. Jag rekomenderar verkligen denna boken till er som är väldigtmintresserad av sånt här!

Av Mikaela - 18 januari 2011 18:17

Var väldigt skönt att börja skola igen idag, att göra nåt av halva dagen iaf. Pratade lite med Jonas om mötet, och han sa att det kommer hem en lapp när mötet blir för han visste inte ens själv. Utan det är rektorn och syven som bokar mötet, men jag sa iaf att det är bråttom för det handlar om gymnasie. Fick ju ehm lösenrodet och anvädarnamn till SÖK sidan till gymnaise igår, så bråttom är det. Men jag fattade det är så att om jag ska söka som jag har tänkt så behöver inte det vara inne när dom vanliga sökningarna ska vara inne. Mina planer om det berättar jag om när jag vet mer. Men jag hoppas det löser sig bra!! För detta är vad jag vill, djurvård! Den linjen.


Annars så har jag varit trött idag, Är det fortfarande, var på bibloteket igår och lånade filmer och två böcker, ena heter "Vampyrens märke" den rekomenderar jag till alla! Absolut alla som gillar typThe Twilight saga och Vampire diaires, true blood. Ja vampyr serier. Jag läser den boken nu och jag har inte kommit halvvägs än för det är över 300 sidor men jag är på goo väg för jag kan inte låta bl och läsa. Den andra boken jag lånade är "Bree Tanners andra liv" Det är ju hon lilla flickan Bree som är nybliven Vampyre i tredje boken/filmen i The tiwligt saga. Och sen ska jag läsa efter, lite spännande att läsa sånt också. Liksom man har läst dom andra böckerna.

Men sen också när jag har läst klart dom så ska jag läsa andra boken av "Vampyrens märke". Den kom ut i maj förra året så den måste bibloteket ha, annars får dom beställa hem den. För den boken är verkligen bra! Jag kan förklara lite senare vad den handlar om! :))

Jag höll på att somna förut, men jag var tvungen att gå och möra Sofia för hon ska ta emd pengar till Ulla (Min mentor på jättesten) imorn, till mina skolkläder. Men dom har tydligen inte ens beställt kläderna än för alla i klasses där har inte lämnat in pengarna, men om det var jag som inte hade gjort det då hade de blivit krig. PATETISKT!!

Jag fryser, jag är trött och jag har ont i axlar och rygg. Funderar på att gå och lägga mig i ett bad och få av mej BH:N och sminket. Jag tror inte precis att Bh bandena gör saken bättre!


Just de ja. Fredagen så ska jag ocg Cassi rida. Då rider vi själva. Men sen i fortsättningen så kanske vi ska rida i en annan grupp med andra kl 17.00 på fredagar. Men jag och Cassi vill ju inte det så de får de nog inte bli, vi säjer ju bara det till Anki så förstår hon säkert. På Torsdag ska vi köpa ridskor och vinter rid vantar. Min rid skor fick vi slänga för dom blev utsletna och så passade dom inte. Och till Cassi var dom för stora. (För hon provade dom en gång när hon skulle rida på elevens val) Så de får bli vinter skor och vantar!! Jacka och sånt de har vi. För jag får ta min röda och Cassi får ta sin gamla som hon hade förra året som vanlig vinterjacka. Och sen mjukis brallz. Det får bli så :))


Jag hör av mej senare och skriver om boken!


Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards