Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg under mars 2011

Av Mikaela - 7 mars 2011 20:16

Hej!! En rolig dag med Sofia har de varit, fast man har fått höra på hennes gnäll om att hon är sjuk, hoppas inte på de!! :( Var och käkade pizza, nam-nam!!

Blev ut en tur med henne nu på kvällen också, gött att det inte är kallt länge?! Yeah right ;)

Plugg blev det inte mycket med, var så himla irreterad på de där förut idag så jag kokade!! Men imorn blir de städning och plugg!Och kanske träffa Sofia, Who knows? :P

Nu ska jag käka siabata bröd!!

Av Mikaela - 7 mars 2011 14:07

Hej! Kom hem för ett tag sen, det går fort hem. Göt att ha måndagen gjort iaf, bara fyra dagar kvar till helg!! Heja Heja!! ;D Haha.

Men lite tråkigt var det, jag har prov på fredag, usch! Prov på ekonomi och arbete. Och nästa vecka så har jag svenskans historia prov som jag inte gjorde innan lovet.. Men idag är jag stolt över mej själv, gjorde kapitel 8på prov idag i matte, och det klarade jag. Abdoul sa att jag kommer få G i matte!! De sitter bra de!! Just nu sitter jag och tänker hur fan jag kommer klara detta provet på fredagen?? Det kommer jag inte göra, jag ska sätta igång nu snart och göra lite, så iaf frågorna är gjorda :)

Vi hörs nog senare, som sagt plugg väntar!!

Av Mikaela - 7 mars 2011 08:22

Godmorgon!! Jag är faktiskt pigg. Wihoo!! Trodde jag inte, jag var de när klockan ringde imorse också, fast de blev sen igår xD Haha kanske är för att jag har bytt alarm signal? eller jag hade inge val, för all musik försvann ju, men de kändes gött att byta MUSIK! Finally.

Nu ska lilla jag snart gå iväg till skolan, DUKTIG SOM JAG ÄR!   

Längtar nåt så otroligt till helgen, vet inte varför :D Eller jo det är Vampire diaries, och så längtar jag till att SOVA, Ja sängen är en allra bästa vän, Ta inte illa upp Sofia ;)

Puss på er!

Av Mikaela - 6 mars 2011 23:05

Har precis kollat på Wallander - Prästen, den var bra (Y) Hade ju inte sett den, Gooodie!! Har sett typ alla, men inte den icke nej :) Ja, de blev att träffa Sofia idag en stund, pratade om MASSA, haha. Nästan som om hon har varit borta väldigt väldigt länge, men only 5 dagar!    Hon har iaf haft de bra i Stockholm, nu vill hon ha med mej dit. Puuh fyra timmar i en buss :S Men man får se vad de blir och hur de blir med det. Imorn ska Sofia bju mej på pizza, visst är hon en ängel? Hihi, de blir pizza till käk imorn. Gott! Länge sen jag & hon var och käkade pizza nu :P

Jag kom just att tänka på en gång och det var på Sofias skolavslutningsdag. Så fick vi för oss att äta Pizza, mitt uppi allt, haha jag hjälpte Sofia att göra hennes hår och sånt. Men aa vi åkte och köpte pizza, och käkade FORT och då menar jag fort. Och sen blev de att blåda håret på henne, och då gick min hår blosare sönder. Lär inte glömma den dagen på ett bra tag!! Haha. Mycket minne med Sofia, och mer kommer de bli. Just Wait!!   


Just de, en suprise idag. Hmm? Jag har tyvärr inte tagit nån bild, för blev inge bra hur jag än gjort. Bad hair day? yes yes yes.

Har iaf bestämt mej för att bli blond igen, i know jag har svårt att bestämma mej. Men jag satt och tänkte redan på fredagen ifall jag vill vara brunhårig hela sommaren? Och jag tänkte nej, absolut inte. Jag är inte brunhårig jag ska vara BLOND. Det är den jag är. Så igår gjort jag slingor, blev nöjd väldigt nöjd! Jag ska börja göra slingor nu först och sen blir det att blondera håret. Kanske i April Maj där nån gång. Jag säjer så här, - Blondiner har verkligen roligare!

haha ett uttryck.

Nej men helt ärligt, jag trivs som blondin, det är jag. Och alla säjer till mej, Mikaela du ska vara blond. Och jag vill vara det också.Men jag tror jag ska ta mej i kragen till vintern och färga i nån färg som ask blond? För det ärmer som min riktigt hårfärg. Och så ska jag låta den komma ut, för just igår innan jag gjorde slingor så kolade jag mej i spegeln och jag tänkte bara, nej jag trivs inte så här.

Och som min kusins tjej sa.Man måste ha tålamod till det. Och hon sa även att hon själv har inte de heller. Det kommer ju ta bra tag för mitt hår att växa ut.

Men jag kommer göra en sak bättre, Bara färga utväxten när jag ska färga den när jag väl blonderat mej. Och använda Treeseme. (stavningen?!?) Jag vill bli blond, A big suprise!!

Nu ska jag snart gå och lägga mej. Upp tidigt imorn! Halv åtta ringer klockan imorn. Usch va hemskt,vill ha Fredag igen!!

God natt på er.

Av Mikaela - 6 mars 2011 10:33

Godmorgon, kom upp för en stund sen. Siri väckte mej vell kan man säja hihi, men de gör inget!    Hon la sej hos mej o så sov vi typ tio min mer sen kom Cassi och lekte med henne och då orkade jag inte somna om.

Idag är en bra dag känner jag! Sofia kommer hem och i löööve my hair!! Så nöjd man kan vara över nåt igentligen!

Jag hoppas på att träffa Sofia sen en snabbis, hon kommer hem fyra, så de får vell bli efter one tree hill, hoppas på de iaf. Har saknat min Sofia!!   


Och så var lovet slut?! Usch, skola i en hel vecka och sen två dagar sova!! Fem dagar kvar. Lovena går för fort, det är bara så, dom går för fort alltså. Nu är det bara att vänta tills 22 april för då har vi påsklov, och så blir de 1 maj också, brasa o så. Tror nog att det är på samma dag som Vampire diaries är, då blir de att kolla på de hos Sofia och sen blir de brasa, fast denna gången hoppas vi på att allt går bra!! Förra året var de lite hm,, bråk o sånt. Inte med mej o Sofia, med andra. Och det var inte roligt.

Men iaf, jag hoppas på en bra dag idag!! Kommer en suprise ikväll :)

Av Mikaela - 5 mars 2011 20:19

Har PRECIS gjort i ordning mitt HÅR, Ska nu snart käka tacos! (Y) Nam-Nam är de rätta ordet till de. Imorn kväll väntar en överaskning!! ;)

Av Mikaela - 5 mars 2011 15:14

Hej!! Det har varit nåt konstigt med Interneten här med själva nätet alltså, så har inte kommit in på nätet förän nu. PUUh! Vaknade vid halv elva av att Titti kom och var på bra humör, Så då fick jag gå upp!

Men när jag vaknade hade jag ont i armarna axlar + fingrarna, det var ju en del för att jag jobbade så mycket form igår när jag red. (Envis häst :P) Men värken i armarna har gått över o i axlarna också, fingrarna gör fortfarande ont :p Men aa de är sånt man får ta när man är otränad!! Haha, Jag erkänner de iaf.  


Jag är på väldigt bra humör idag!! Ska göra en sak sen, och nu är det så att jag har fattat ett beslut, och detta har jag bestämt mej för, det kommer bli skit bra!!

Gagga will help me later i hope!!

Nu ska jag gå och packa till moster tror jag, hm  vad ska bli med?

Superhemligt!!   

Av Mikaela - 4 mars 2011 23:30

Sitter just nu och bloggar, och har även tittat på ridkläder, det ska vi ju köpa nu nån gång, än så länge så rider jag i mjukisbyxor och nån munktröja och ridskor självklart! Jag vet inte när det blir att köpa ridkläder faktiskt, inge bråttom med det heller. För mej så spelar det inte så stor roll att rida i mjukis byxor och i ridbyxer menmen.. Vi ska iaf köpa, både jag och Cassi har kollat ut exakt ett par ridbyxor som vi vill ha!! Här kommer dom;

        

Visst är dom snygga??    Både jag och Cassi vill ha såna, men dom kostar.. Men Mamma har ju sagt JA till dom så. Men vet som sagt inte när de blir att köpa dom. Behöver också Vår ridskor.

Men denna månaden så är de så mycket,

Vi ska till veterinären med Lusiför också denna månaden för spruta nummer två! Emot katt pest (Rekomenderar den sprutan till alla som har katter, dina katter kommer inte få katt pest då) vi ska även hinna med Spruta nummer ett för Busan, men de får vi ju också se hur veterinären har med tider och sånt. Men tidigast vecka 12 så kan Lusiför ta spruta två. Dom får inte ta dom tidigare än fyra veckor emellan. Och sen när dom tagit två sprutor så ska man vänta ett år och så ska dom ta en till. Jag vet inte riktigt hur de funkar, dom sa inte så mycket om det när vi va och kastrerade Lusiför. Menjag ska prata med dom mer när vi ska ta spruta nummer två på Lusiför.

Ja och så kanske de ska bli stan denna månaden, så ridkläder och sånt får nog vänta. Det är väldigt mycket nu. Men vi får se hur allt blir. Sprutorna går före allt! Så är de. Jag vill inte att mina katter ska få kattpest.

Dom kan även få de fast dom är innekatter, vi kan ha det med oss in på skorna. Och jag tar inga risker!!

Nu ska jag och Busan gå och lägga oss. Sov så himla gott, de ska vi göra ;)

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards