Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg under mars 2011

Av Mikaela - 16 mars 2011 22:43

Hej på er    Min dag har varit bra, jag fick engeri när jag hade ätit, kanske va mat brist? Jag vet inte mycket om de där. Men iaf, kände mej rätt konstig i kroppen, men aja. Det är över nu iaf. Träffade Alva och hon var lika glad och go som vanligt, den tjejen växer fort!! Och utvecklas fort också, liksom hon är 3 år och kan prata ordenligt och allt. Ja, de känn som igår när man tittade på henne och hon var en vecka gammal. Tiden går fort    Jag åkte till Sofia, först blev de att sitta och prata där sen gick vi vidare till hennes moster och träffade Sofias kusin som fyller två år i år. Söt liten tjej de också!!    Men tiden går ju så fort    Vi va där till kvart i åtta, sen gick vi till Celal på 97:an och käkade pomfrits. Gott va de!! Och så hämtade Sofias mamma upp oss vid ica och så åkte jag hem. För klockan 21.00 så började ju Greys anatomy efter ett uppehåll,var verkligen kul att se de igen. Kom nästan inte ihåg va de slutade med, dom får inte ha så långa uppehåll..

Blir ju svårt at hänga med   

Nu har jag precis duschat ( I LÖVVE!!) och tänkte att jag skulle blogga lite.

BTW, det har inte bleve nån plugging idag alls, de får jag göra imorn. Jag kommer klara detta provet, för jag kan de redan, lite saker är jag osäker på.

Förstår igentligen varför jag ska kunna om språk historia, de finns ju ingen som pratar som dom gjorde på 800-talet? Men aaa ja vet, de står i kunskaps planen. Och då måste man göra de anyway. Men de ska bli gött att få de gjort på fredagen.


Och det påminde mej, det är ju redan Torsdag idag, Jiihho. Bara två dagar kvar och sen helg, och det betyder, Ridning, Vampire diaries, SOVA & Sova hos moster    Och självklart va med Sofia.

Denna veckan har faktiskt gått fort.


Men imorn får jag inte sova en hel timme mer, utan då ska jag upp halv åtta som vanligt, och så ska jag och Regina va i köket på skolan imorn, hihih.De kommer bli kul faktiskt.

Vi får ha kock mössor, rutiga byxer och såna vita skjortor/tröjer. Riktigt nice. hehe. De ska faktiskt bli lite kul. Ha lite annat än skol arbete är ju faktiskt kul!? Right?

De tycker iaf jag. Lite växling så.

Jag tror faktiskt jag ska läsa lite grann nu, och sen ska jag sova!!   I neeed my beaty sleeep!  

Nu vet vi ju alla hur min engelska är

Sov gott, god natt

Av Mikaela - 16 mars 2011 15:22

Ligger/sitter i min säng nu, är bra trött, vet inte vad det är med mej. Jag har ätit dåligt idag kanske de? När jag kom hem så gick jag till moster Alva va där, gullig tjej asså!   Nu snart ska jag äta och så hoppas jag på att träffa Sofia idag, Och så ska jag plugga,kan ju typ provet redan så hihi   Jag är sååå braaaa!!


Av Mikaela - 16 mars 2011 09:04

Godmorgon!

Vaknade redan vid halv åtta - Ska jag upp nu?

Men nej när jag såg klockan, sen hållde lillasyster på och då kunde jag inte sova, så jag har låge och varit vaken hela tiden, puuuh! Sitter nu och käkar och är redo för att gå, jag blev klar ganska snabbt, varför går jag inte upp senare för? För jag tror att jag inte hinner xD Men de gör jag ju.

Som sagt kort dag idag i skolan, och efter skolan så träffar jag nog Sofia, eller ja efter hon har slutat skolan. Men jag ska plugga också!!   

Dagens kläder idag belv lätt, mjukisbyxor och en tröja. Kände för det idag.

Iaf, nu ska jag va social emot mamma och sen ska jag gå!

vi hörs sen pusss!

Av Mikaela - 15 mars 2011 23:18

Hej på er! Hur har eran dag varit? Min har varit bra, faktiskt väldigt bra, varit med sofia, gått till bibloteket, städat,pluggat, läst (nattens hus serien, sista boken) och varit med Sofia igen    Ska bli riktigt skönt att snart krypa ner i en ny bäddadsäng. Upp imorn vid halv nio. En kort dag imorn blir, som alla onsdagar är. Riktigt bra!! Hehe. Blir ju som sagt plugga imorn också, Detta provet kommer jag klara, de känner jag. Kan redan en hel del. Mamma frågade mej några frågor om det förut och jag kunde dom. Men jag måste läsa på mer ändå. Det är så många år och hålla reda på, men jag ska nog klara det. Sen efter de så blir de inga mer prov på ett tag hoppas jag. Hihi   Har ju inte så mycket prov, utan de kan bli nåt då och då. Och detta Språk historia skulle jag ha gjort innan lovet så därför blir de nu, men jag var ju SJUK innan lovet.

Jag ska ju göra klart kapitel 9 i matteboken och sen de provet, men jag gör detta kapitlet sakta och så går jag igenom varje sak flera gånger så jag är säker på att jag kan det. För EKVATIONER är verkligen inte min grej, de ska bli skönt att få matten gjord. Då blir de ingen mer matte för mej denna terminen.

Och så ska jag ju börja med hemkunskap hela torsdagarna. Så kommer få betyg i det också. Kommer nog kolla på pappret med mina betyg i sommar och vara riktigt nöjd!!    Oavsett hur mina betyg ser ut så kommer jag vara nöjd, för jag vet att jag gör mitt bästa.

Nu ska jag snart sova, en tallrik yourghurt (stavningen?, stavas de så?) sen blir de sängen.. Aaa jag vet, de är ingen bra kvällsmat. Men jag är inte hungrig men jag är sugen på yourghurt. Hehe

BTW,Desprete housewives var gör bra!! Har längtat jättemycket tills att de ska börja och idag finally!! Och imorn börjar Greys Anatomy, finally finally finally!!!   Mina program är tillbaka!!

Vi hörs imorn, godnatt!

Av Mikaela - 15 mars 2011 16:48

Har nyss läst lite om hur man lär katter att gå i sele. Lusiför ska vi ju lära nu i vår. Busan tycker de är skönt att vara ute men hon är lite rädd. Busan har använt både sele och halsband, men vi får köpa två nya selar nu i vår. För jag tror sele är bra att börja med när de gäller Lusiför och så ska jag börja försiktigt med Busan så hon också kommer gilla det.

Man ska ju först och främst sätta på dom selarna inne så dom får gå med dom inne en stund varje dag i ca en vecka eller så. Men bara en stund om dagen, och sen ska man gå ut med dom.

Längtar tills mina änglar får gå ut i fina koppel.

Har redan bestämt att Busan ska ha röd för hon är tjej, och Lusiför ska ha blå för han är pojke. Skulle igentligen köpa annan färg, men ica här i Grums har ju inga andra färger. Så om jag inte tar mej till nån affär så får de bli dom färgerna tills jag tar mej till en djur affär i karlstad.

Busan hade ju en blå sele för ett tag sen, tyckte hon passade i blått för hon är ju svart vit, och de var verkligen fint, men jag vet att hon kommer passa i röd också, för alla selar är fina på min älskling, och lusiför blir perfekt i blå.

En del saker av Busan sele är borta. Därför blir de två nya nu i vår. Ska kanske redan köpa de nu denna månaden?Jag får kolla priset på dom sen.

Tänkte gå bort till ica och köpa vitaminer och godis till min små änglar   

Av Mikaela - 15 mars 2011 15:14

Gick fort att städa hehe. Nu är de bara att bädda nytt i sängen kvar sen blir de plugga!!

Av Mikaela - 15 mars 2011 14:22

Nu har jag precis kommit hem, har varit hos Sofia. Hon följde med till bibloteket och lämnade in böcker jag lånat och så lånade jag en ny bok (första boken ur en serie, vampyr serie, Of course!!) Vampire academy tror jag den hette?

Jag har ju inte läst ut sista boken ur nattens hus serie men jag är på go väg. Har ju fått pause den nu när jag har prov och så. Men den läser jag snart ut, Så himla bra serie!! Vill inte att de ska va sista boken   Men de är de..

Nu snart ska jag städa, behövs verkligen! sen blir de plugga och så kommer Sofia efter hennes träning.

Min tjej ska ta hål i naveln, vet inte riktigt när, men jag ska med. För de vill hon. Kommer bli skiiit snyggt på henne, jag har ju också hål i naveln och läppen och öronen självklart!! Och så ska de bli tatuering för mej i April!! I lööööve!! Nu som sagt blir de städa, hörs senare!

Av Mikaela - 15 mars 2011 10:45

Godmorgon!

Har precis kommit upp, Sovit gott? Ja faktiskt. IDsg hoppas jag på att va med Sofia, hon har ju träniing idag på innebandyn men före och efter går ju fint.

Verkligen topp väder idag! heja SOOOL!   Vill som sagt ha sommar, men våren är alltid välkommen den också, men när solen lyser så får man en sånt härlig känsla, och faktiskt så är de ganska varm ute också? Jag åkte till syrran igår i skinnjacka och visst jag åkte bil så jag kunde ju inte precis frysa, men jag erkänner när solen hade gått ner så frös jag mer!! Men de är ju faktiskt ett enormt framsteg, och det betyder att våren kommer, Längtar till en underbar sommar tillammans med Sofia! De kommer bli världens bästa sommar, känner de på mej.

BTW, jag funderar om Sofia fortfarande sover? Ska jag våga ringa henne eller väcker jag henne då tro? Hehe. Väntar iaf till elva halv tolv, Sen är de dags att gå upp! Kan inte ligga och sova när de är så himla fint väder ute.

Blir så glad när de är fint väder.

Nu blir de frukost och sen blir de dagens kläder !!!

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards