Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg under mars 2011

Av Mikaela - 14 mars 2011 22:11

Har precis kollat på En unge i minuten Mamma trodde hon skulle kunna skrämma mej med de? Haha så lätt är jag inte    Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar lite på Big brother, är inte precis ett så STORT fan av de. Men tänkte att jag kollar på de  idag, så får man se om de är nåt att ha.

Jag är iaf glad över att  Desprete housewifes börjar imorn och även Greys Anatomy minda program börjar!!! Saknat dom väldigt mycket..   

(beroende?!?!) hahahahaha!!

Alomost, nej men seriöst så älskar jag TV. Bara slappna av framför Tv varje kväll är verkligen toppen!

Man kanske ska ta och titta på big brother? Asså jag gillade de förr, mycket roligare då! Nu har de liksom bleve, SKIT?   Men jag får ge de en chans.

Av Mikaela - 14 mars 2011 18:22

  Nyss kommit hem, har vart ute med moster, körde först Cassi till drillen och sen åkte vi till syrran och Oscar, De kommer garanterat bli snyggt i den nya lägenheten, Oscar har verkligen bra smaaak!!

Träffade Siri också,finaste vovven i hela världen är hon   

Mamma ringde till veterinären idag också och bokade tid för spruta nummer två för Lusiför, fick tid den 5 April tror jag det blev, och så tidigt som 09.00 Jag undrar om Mamma¨vågar åka dit själv med honom denna gången med moster å då men aa annars får jag följa med och komma till skolan senare den dagen. Jag sköter skolan så bra, och på min små änglar ställer jag upp till 100%. Och med änglar så menar jag Busan & Lusiför. Mamma pratade också med henne om att Busan har tappat hår på ena benet, på utsidan, och då frågade mamma också om de kunde vara öronskabben som har smittat till kroppen men då sa veterinären att de gör inte den( Och vi har ju haft medicin till dom för öronskabben). Men hon frågade hur hon verkade och så, och vi sa att hon verkar precis som vanligt, springer och leker med Lusiför dagar,kvällar och nätter    Och så frågade hon om Busan kliar sej där och de gör hon inte så de svarade vi. Men då sa veterinären att det kan vara hormonerna. Liksom hon är tjej och så. Och även hanar kan fåde så men aa ni fattar.

Och hon sa de också att de är inte ovanligt att de blir så.

Men vi ska iaf vänta nu och se om de blir värre då får vi ringa igen, men vi väntar vell till den 5 April så kan vi prata mer med henne då. För Busan ska ju också ta sprutorna.    Mina änglar är dom bästa som finns!


  

Av Mikaela - 14 mars 2011 14:37

Hej! sitter just nu och äter kexchoklad (gooodie!) och är nöjd över mej själv, blev Godkänd på provet idag! Kan inte förstå hur de gick till, men de visade sej att jag kunde mer än jag trodde. Nu är det bara provet på fredag kvar, "Språkhistoria". Kommer klara de också! Ska plugga plugga,!

Skulle ju igentligen till sjukgymnastiken på torsdagen efter skolan, men nu i fortsättningen så ska jag ha hemkunskap emellan 9.00 till 15.00 på torsdagar tillsmmans med Regina då, haha kockarna!   Så mamma får ringa och ändra dag på de, de blir nog bra till slut.

Imorn som sagt så är vi lediga!! Och de ska bli gött att sova och ta de lugnt!

Av Mikaela - 13 mars 2011 23:30

Har precis kollat på Pretty Women den är bra, right?? Jag har den på dvd men den gick ju på 5:an ikväll så kollade på den med Cassi och Mamma. Blev att träffa Sofia idag en snabbis blev de bara, men hoppas på att få träffa henne imorn! Är ju lediga på Tisdag så who knows va de blir imorn?   

Iaf, gick upp till moster en stund förut innan Solsidan, Marcus var där också (kusin) så pratade med honom.

Men nu snart ska jag käka och sen blir de sova! Upp tidigt imorn, eller tidigt och tidigt, halv åtta kallar jag vell inte direkt tidigt?   

Och så blir de som sagt prov imorn, wish my luck!!!

God natt på er, hoppas ni har haft en bra helg, jag har iaf haft en toppen helg!!

Av Mikaela - 13 mars 2011 16:27

Imorn lägger jag på brevet om sommarjobb!! Härligt, får 3600 nånting ? På två veckor. Nu hoppas jag bara att jag får jobba där jag vill, annars så tar jag ju därsom jag får jobba, men roligast skulle ju va om jag fick jobba där jag ville!! Spännande Spännande!!   Ska ni jobba nåt i sommar?

Av Mikaela - 13 mars 2011 13:52

Har precis beställt en klänning och ett par skor ifrån HM. Kommer bli göör snyggt till sommaren!! Nu ska man vänta ända tills den 25 eller nåt sånt för att åka in till stan och kolla mer    Längtaaar!

Av Mikaela - 13 mars 2011 11:23

Godmorgon!

Har precis kommit upp, sov en hel timme mer x) Av mej själv så de va bra!! Nu ska jag snart äta sen ska jag kolla klart på filmen jag såg  igår och sen ska jag plugga!! Har ju provet imorn, och ja måste kunna de, blir så trött -.-

Vi hörs senare!

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards