Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg under januari 2011

Av Mikaela - 17 januari 2011 10:54

Stuide dag idag, skönt! Fick reda på det igår. Skönt att få sova idag igen, fast det fick jag inte speciellt länge, för Titti kom och väckte mej vid halv tio. Så de blev inte länge, men iaf ungefär tre timmar mer. Så det va ju skönt, men imorn är det dags för skolan, första skol dagen på detta året och sista terminen i grundskolan! Känns gött att säja det. Faktiskt, för jag verkligen längtar till Sommaren och sen efter det gymnasie!! Oooo. Men just nu vill jag ha sommar.

Snön börjar iaf gå bort. Eller ja i lördags snöade det ju ganska mycket men igår regnade det ju så nu syns det att det börjar gå bort, fast man ska vell inte ha hoppen uppe så mycket om det kanske. Men jag är ingen snö människa, icke sa nicke nej!! Vill ju också att våren ska komma. Så man kan känna att det inte är vinter fortfarande hehe.



Natten inatt har varit någorlunda bättre än igår, men fortfarande så är ångesten kvar, men jag lyckades stänga alla tankar ute igår, och det är jag väldigt stolt över mig själv för!! Jag kommer klara detta! Jag vet det. Det är bara att fortsätta hålla i. Och inte släppa taget.

Av Mikaela - 16 januari 2011 20:28

Igår kväll eller inatt kan man lika gärna säja, så var det första gången på länge som jag fick ångest, jag vet inte varför, men jag fick det iaf. Idag har jag försökt tänka positiva tankar men det hjälper inte, jag vill inte ha det så här igen!!! Vill må bra och de där riktiga leendet. Men allt det känns så himla långt bort just nu.. Ångest är inge att leka med, och sen alla tankar som börjar komma igen,? Det är nästan som att allt jag har byggt upp bara ramlar ner nu igen. Och jag vet inte vad jag ska göra. Jag tänker inte ge upp nu, utan jag ska fortsätta kämpa varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund, hur dåligt jag än mår!! Och när jag säjer mår dåligt, så, ja, jag kan inte ens skriva hur dåligt jag har mått, och alla dessa tankar som börjar komma tillbaka? Jag vill inte detta, vill bara må bra. Och jag ska göra vad som krävs för att jag ska fortsätta må bra också. Om det så innebär att jag ska åka in till BUP, och jag är inte emot BUP eller nåt sånt, utan jag har bara tyckt att dom har inte kunnat hjälpa mej så mycket förut, men jag måste nog ta tag i detta och det NU. Vill ju bara må bra, men jag vet.. Antadligen kommer jag aldrig må riktigt bra inuti. Utan jag kommer alltid må dåligt i perioder.

Av Mikaela - 16 januari 2011 15:35

 Okej! jag har blivit världens spel NÖRD! Verkligen! Köpte på spel på telefonen igår för 30 kr och jag har spelat ena av dom väldigt mycket, det tar väldigt mycket på batteriet måste jag säja. Jag brukar inte spela spel på telefonen, men ja de har jag gjort och kommer nog fortsätta med det. Tror Mamma är lite rädd att jag ska bli beroende av det!! haha, mja jag är väldigt lätt beroende av saker, men detta ska jag noh klara mig bra ifrån!!

Fick också reda på att vi på Åsfjärden har studie dag imorn så vi är lediga, såå sköönt! Får sova imorn med!! :))

Ska till tandläkaren imorn också, Poooh, kvart i fyra, Moster får följa med mej, för mamma måste vara hemma med Cassi för hon ska på drillen vid 5. Imorn blir de att träna på spruta, sen nästa gång får dom sätta igång med att dra ut denna j*vla tanden!! Känner mej redo för det.


Sofia kommer hit sen, blir att se One tree hill, And i know att dom överlever!! :) Svengengelska? haha. Me like!!


Av Mikaela - 15 januari 2011 18:39

Äntligen så rinner vattnet i kranen, inte så mycket än iaf, men de är på bäg. Det tar sin lilla tid att fylla upp vattentornet. :) Sotarn har hållit på med datorn hela dagen nästan också, han har tömt den så nu finns de inge onödigt i den alls :) Lite saker mer som ska fixas men annars så går de att!

Kvällen är ung men va gör ni?? :)

Av Mikaela - 15 januari 2011 11:56

Ingen i hela Grums eller i närheten av Grums har vatten, det har tydligen blivit nån "läcka" så man får åka och hämta vatten på ett ställe. Nu förstår man verkligen hur mycket beroende av vatten man är! det är ju väldigt svårt att klara sig utan vatten, visst vi människor klara oss igentligen väldigt bra. Men djuren? som inte kan gå och hämta cola till exempel i kylskåpet, dom klarar sig inte. Men sotarn har varit och hämtat vatten nu iaf. Så de är väldigt bra hehe!


Sofia hade match idag, dom vann med 5 4 tror jag. Så roligt för dom! :) Var med henne på träningen igår och jag fick verkligen trä smak i rava. Hahah! Fint ordspråk. Men ja de va så de va. Ja hade så ont så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.


Och just det antadligen till veckan så ska jag och syrran börja rida. Eller ja, syrran för jag kan redan rida. Men ni fattar. Det ska bli väldigt kul, men kallt. Men man arbetar ju så mycket när man sitter på hästen så då blir man ju varm fast man tänker inte så ändå.. Det ska bli enortm kul att rida med Cassi, hon är ju himla söt när hon rider.


Jag ska göra en liten omröstning om vad ni tycker om min blogg, ni alla kommer vell att rösta?? ;) Ja kommer starta den nu alldeles snart så börja rösta :))

Av Mikaela - 14 januari 2011 10:51

Vill igentligen säja äntligen fredag men jag har varit hemma hela veckan så de är ingen big dil precis. Idag ska jag med ur gulliga Sofia till hennes innebandy träning och kolla på den, sen vet jag inte riktigt  vad som blir, hon ska ju se lets dance sen också men de ska då inte ja kolla på! Nejnej.

Men jag har så ont i magen nu, är hungrig men vet inte vad jag vill äta.. Vilken svår sak!! Nåt får det bli iaf, för min mage vill verkligen inte va med annars, sen kanske man får börja och tänka lite på dagens kläder också? De vore nåt. Hehe. Men ja som sagt, de är inte bara att va så hurtig som jag.

Det där var en skämt, en STORT skämt! Hurtig jag? Nejru.

Vill igentligen ta en promenad med Siri idag också. Får se hur de blir med det. Har lite annat också ju.

Hur ser din fredag ut då? Lämna gärna en kommentar om det, så får man se vem som har den bästa!!


Av Mikaela - 13 januari 2011 21:20

Har igentligen så himla mycket att skriva just nu, men vill ändå inte för de kommer inte bli trevligt.

Just nu mår jag bra, just nu är allt väldigt bra. Och jag vill att det alltid ska vara så här. Men rädslan sitter kvar att jag kanske inte kommer må bra en dag, för de är så de kommer vara. Och det hjälper mej inte med att ingen fattar ett S*i*. Jag är inte mer än en människa jag heller. det finns gränser för mej också. Jag kan också bli ordenligt sårad. Men jag visar det inte för än det är försent. Och då är det försent, och ni som känner mej vet vad jag menar med för sent, när skolan går skit och jag låser in mej själv!! Och jag vill inte ha det så. Jag kan faktiskt bli sårad okej?!

Jag är så himla trött på personer som tror att just DOM är något extra till skillnad ifrån andra. Ingen är bättre än någon annan Inte ens kungen. Alla är exakt lika värda!

Bara för att en går med det senaste modet eller går så himla snyggt i DOM skorna eller sminkar sej skit snyggt, Och känner typ baaa alla!! Så betyder de inget. Den människan är precis som alla andra och hon/han/dom är inte lyckliga. För dom är för mycket. Och för mycket PÅ.

Det är ingen som gillar dom. Dom tror dom är så himla omtyckta men igentligen så är det bara HAT.

Ledsen över att jag behöver skriva detta. Men det är så JAG känner. Och det är min blogg. Jag skriver om det jag vill och känner för.

Jag är så trött att alla ser varandra olika?

Ingen är mindre värd för att han/hon inte är ute och partar hela natten eller har tagit droger eller haft sex eller inte. Alla är lika värda!!!

Sex är en jävla stor grej för alla nu för tiden. - hörde du vem den låg med i helgas?

Va är de för meningen? Den meningen som alla använder nu för tiden..

Herregud! SLETET!!!!!!!!! ÄR DE ENDA ORDET JAG KAN SÄJA. ORDENTLIGT SLETET-

Av Mikaela - 13 januari 2011 11:22

Först blev jag väckt imorse, av nån som knakde på dörren. Tänkte bara vafan? Det är ju de negativa med att ha rummet nära dörren och egen ingång! Morsan trodde bara att det var en unge som skulle knaka på för att gå med Cassi till skolan. Men jag hörde när "Ungen" gick nerför trappan och det var ingen unge för ingen unge i världen kan stampa och låta så :P Och detta var kl 8 imorse.

Andra gången jag blev väck var för en timme sen av Siri, som Mamma hade vart och hämtat för hon var själv liksom Gagga jobbar och syrran är i sälen. Men jag kunde inte bli arg på Siri, hon satt dä så himla perfekt och fin. Snart ska jag börja göra i ordning men lite. Men jag funderar ska jag verkligen hoppa ur mjukisbyxorna? Hehe. Ja de får nog bli så. Kan inte gå och vara slö hela tiden. Får faktiskt skärpa mej. Ordenligt också.


Igår så kunde jag inte somna, tänkte hela tiden på allt. Och jag kom fram till en sak. Jag är rädd, rädd för att tycka om någon igen. Efter allt så är jag det.

Att lita på någon igen verkar svårare än vad jag trodde.

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards