Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg under januari 2011

Av Mikaela - 6 januari 2011 14:32

Jag kunde inte prata med mormor om det idag, hon var inte så pigg. Och det är ju inte nåt man pratar om i tio min precis. Jag vet inte vad jag ska göra. För det är bara Mormor jag kan prata med om detta.. Och det är så himla svårt. När jag har fått mer svar ska jag berätta vad det är jag skriver om som ni inte föstår. Jag ska försöka berätta om det. Men det är nåt som är allvar, ingen lek. Och det gör så jag blir så himla, ja.. Finns inte ord att berätta det. Men jag måste få mina svar innan jag berättar mer om det.

Jag förstår att ni gärna vill veta, men det är inte lätt för mej. Och det måste ni förstå. Men jag ska försöka ta reda på allt. Så jag kan berätta mer sen. För i denna blogg så berättar jag allt jag vill. Och detta ä nåt jag vill berätta fast inte nu. Det är så svårt när jag inte kan berätta.


Av Mikaela - 6 januari 2011 12:00

Jag har verkligen sovit gott inatt! Katterna fick vara i hela lägenheten inatt för det är så varmt åt mej att stänga dörren och så förstör Lusiför så mycket för mej också för att han får för sig att leka mitt i natten. Så inatt har jag sovit som en ängel!! :)

Jag som igentligen hade tänkt mig ut och gå på en promenad, men jag vill verkligen inte det i detta väder.. Det är så tråkigt med mer snö. Vi har så det räcker och blir över, det kommer ta lång tid för allt detta att smälta!!


Det skulle igentligen kännas skönt att skriva om en sak här på bloggen, men jag tror att många kommer fatta fel och allt kommer bli en enda röra. Jag vet inte hur jag ska skriva det så bra jag kan för att ni verkligen ska förstå.

Det är ju så att det är den jag är. Och jag kommer inte kunna ändra på det. För mer och mer konstiga saker händer, och jag vet svar och jag vet en del saker.

Jag kommer skriva om det lite här, men kanske inte nämna VAD. För ni kommer inte fatta rätt. Och jag kan inte sitta med en och en och skriva och berätta så ni förstår. Det går inte. Så ni hur jag skriva, det får jag tänka på. För jag vet att jag inte kan blunda för det här. För det kommer inte sluta vilket jag än gör. Så jag måste arbete med det. Och den första jag ska prata med är Mormor!! För hon är typ likadan. Men ändå så tror hon inte på det. Så vi får se hur det går.

Av Mikaela - 5 januari 2011 17:42

Har suttit nästan halva dagen och kollat på Glee, men jag har även lagat mat, varit delad hundvakt med Cassi :p och Strykit. Heheh, kvällen ska fortsätta med att jag och Cassi snart ska titta på 16 and Pregnent. Inge bra program för Cassi, hon lär sig dumheter av det haha xD efter det har jag tänkt mig ta ett varmt och skönt bad och sen så blir det Glee igen och dio och chips. Låter inte kvällens planer bra? det tycker iaf jag. Enormt bra, det är skönt att bara ta de extremt lugnt ibland, fast visst de gör jag oftast varje dag. Men jag behäver det, mitt psyke behöver det!

Sofia är ju sjuk också, hon har spytt och har ont i halsen och säkert feber. Hon kryar på sig så gott hon kan!! Min lilla tjej :)) Vi skulle kanske träffas imorn, de blir det säkert. Nu ska jag gå till köket och vara social med min Mamma.

Hon hömtade ut mina p-piller förut iaf, Slipper jag gå runt och oroa mej för det. Dom tar slut på söndagen. Och jag fick bara utskrivet för ett år. Och det är ett år sen nu. Men Mamma ringde imorse så barnmorskan skrev ut mer, ett år till. Måste bortoch kolla pulsen bara, dom skulle skicka en lapp med datum och tid. Sånt man måste göra. För om man har för hög puls så kan p-piller vara ett problem för det kan göra så att pulsen bara blir högre och högre. Men jag har alltid bra puls.

Och ja, jag vågar inte ringa själv till ungdoms mottagning. Jag klarar inte av att prata i telefon med vem som helst och hur som helst. Nåt jag måste lära mig.

Nu ska jag gå haha och vara social med min Mamma!

Vi hörs sen :))

Av Mikaela - 5 januari 2011 11:30

Jag hade igentligen tänkt mig gå ner till baken idag och fixa legg med moster. Men liksom det är röd dag idag och imorn så stänger dom tidgare och moster jobbar till ett. Så de får vi fixa på Fredag! Idag ska jag hjälpa cassi att ta kort och sen skicka efter kort på henne och övriga kort. För hon ska ha några kort som hon ska skicka till sin Pappa. Jag är så glad för hennes skulle att hon har fått kontakt med honom, lite svårt är det ju för dom, han kan bara några ord på svenska, han är finsk. Men hans moster eller faster eller va de nu är hjälper Cassi och han att prata med varandra, för hon kan ren svenska. Så jag är så himla glad för hennes skull. Dom kanske skulle träffas nu under våren. Det kommer säkert bli gör bra.

Vad ska man göra nu då? Cassi står i duschen och ska blåsa håret och sånt sen, men de får jag hjälpa henne med annars blir hon aldrig klar. hehe

Vi hörs sen!

Av Mikaela - 5 januari 2011 10:45

Uaaah, min mage gör väldigt ont just nu, men Mamma, jag och Cassi har smidit lite planer för sommaren! Lite tidigt, men man ska vara ute i tid, annars finns de inga stugor eller nåt sånt sen till slut. Jag kommer inte skriva vart vi har tänkt oss än för det är inge bestmämt. Så de får ni höra senare :) Cassi står och hänger över mig och vill ha datorn för hon ska kolla på detta "stället" som vi kanske ska åka till. Säjer bara en sak, det ska bli enormt skönt med egen dator!!! hahah :)

Hörs senare!

Av Mikaela - 4 januari 2011 13:57

Som jag skrev när jag startade denna bloggen, så skrev jag att jag visste inte hur det blir med min gamla blogg. Men nu tror jag att jag ska ta bort den och fortsätta och blogga här. det är så jag vill nu iaf. Men den andra bloggen har jag ju haft så länge, men jag byter över till denna nu i fortsättningen, så den andra kommer inte finnas kvar länge. En bra start på 2011 tycker jag.

Av Mikaela - 4 januari 2011 12:13

Har nästan precis blivit klar med städning, gott att bädda nytt i sängen och städa! Nån av katterna hade spytt inatt, men för en gång skull så har jag inte hört dom alls inatt, bara på möran när dom lekte. Men på var jag halv vaken.. Kanske är för att jag la mej på spikmattan igår? grannen sa att hon sover oroligt bra, inte konstigt. Det sätter verkligen igång blod cirklationen.. (Stavningen?!!) Mamma ska med moster och Mormor in till sjukhuset mormor ska göra nån undersökning med ögonen, och nu sa Cassi att hon cokså skulle med. Så jag blir ensam hemma ett tag. Men jag har saker att göra. Stryka och tvätta!! En sak som man aldrig kommer ifrån.

Är en vecka kvar tills vi börjar skolan idag. Usch känns hemskt att tänka på alla tidiga morgornar. Men visst det är så mycket lov nu på vår terminen så de går fort. Första lovet "Sportlovet" är vell i slutet av Feb och i början av mars? jag tror det iaf. För det brukar vara i samband med att Cassi fyller år.


Snöar gör det också. Jag tycker inte vi behöver nåt mer sånt nu. Det är tillräckigt. Tänk va lång tid de tar sen när detta ska smälta???! jisses.

Ska gå och titta när Cassi ska gå, tyckte hon ropade på mej. Vi hörs senare :))

Av Mikaela - 3 januari 2011 23:12

Jag är trött men jag vill ändå inte sova! Håller på att kolla på en film "Georgia rules" men jag tog en paus ifrån den för jag tänkte kolla lite bloggar och blogga själv lite. Har inte så himla mycket att skriva nu, menmen.

Lusiför och Busan får sova inne hos mej inatt med som dom har gjort alla andra nätter också. längtar tills granen och tomtarna ska packas ner så dom kan röra sig i hela lägenheten. innan det var jul så var dom ju ute, och de gick ju bra. Men dom sov inne hos mig ändå på nätterna fast deras mat var i köket och katt lådan var i badrummet och min dörr var öppen. Det är ju bara det att dom leker om nätterna, om dom inte är för trötta. Som dom blir vid ett två ungefär. Men dom är så snälla när dom sover hehe. Varmt blir det i mitt rum också. Fläkten går hela natten, jag kan inte ha öppet vädring fönstret för då fryser blommorna och min två änglar. Så jag får helt enkelt stå ut! Mamma ska vell plocka ner tomtarna och granen nästa vecka. Det är granen som är problemet. Nästa jul nu, (detta året) så ska vi ta upp dörren som är till vardags rummet och ha den. Så vi kan stänga dit på nätterna när det är jul igen då. Mamma har inte viljat plockat upp den nu när det har varit jul och visst det förstår man ju.

det blev att ett inlägg ändå, hehe.

Måste säja det också att jag längtar så himla mycket till 18 feb!! Bara att hålla ut och vänta.

På söndag börjar One tree hill också. Jag undrar när dom andra programmen jag följer börjar ja, det står inte på kanal 5 än. Så man får vell vänta och se. Men mest glad är jag över att Vampire diaries har uppehåll så litet! Skulle igentligen inte vilja att dom skulle ha uppehåll överhuvudtaget. Men vad kan man göra åt det? Uppehåll måste det tydligen vara!

Jag säjer godnatt nu till er alla! Så hörs vi imorgon. God natt och sov så gott alla!

Jag själv ska försöka få en skönhets sömn med mina två änglar bredvid mej :)) <3333

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards