Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg under januari 2011

Av Mikaela - 9 januari 2011 23:34

Det jag skulle berätta, jag blir mer och mer osäker på att jag ska berätta det. Min familj säjer till mej att det är frågan om du ska dela denna hemlighet med bloggen, och jag säjer att det kan jag. För min blogg är min dagbok. Och här skriver jag allt, dom som inte orkar läsa eller inte bry sej, va gör ni här?! Jag vill kunna skriva ut om det ordenligt och veta att det finns folk som lyssnar och förstår. Och att ni finns där. Detta är inte nåt som jag bara kan skriva ut hur som helst och hoppas på att folk ska förstå. Jag kan inte det.


Ni läser det jag skriver, Ni tror ni förstår mej, men en del av er gör det, en del inte. Ni tror att ni kan få mej till att lita på er. Men kan ni inte hur som helst. Jag är svår. det kan dröja upp till två tre år inna jag litar ordenligt på en person. Och jag vill ändra på det. Verkligen, men det är inte bara upp till mig att göra det, utan även upp till DIG som vill att jag ska göra det. Det är svårare än du själv tror nu. Det har att göra med mitt förflutna, det har det. Jag försöker att göra det varje dag.


Så jag hoppas att ni stöttar mig i detta och hjälper mej. Jag vill ju kunnaberätta om detta, så ni kan stötta mig. Men jag blir ändå osäker. Är det det jag ska bli? Osäker? Över att berätta nåt i min egna blogg? Nej det är det inte, verkligen inte. Men jag kan inte hjälpa det. det bara blir så hela tiden. Och jag vet inte vad jag ska göra.

Detta är en sak som ni absolut inte kan sätta er in i. För det kan bara dom som själv är sån här. Jag ber er inte om att ni ska sätta er in i saken, utan om att ni ska förstå. Och lyssna om det skulle behövas.


Den absolut bästa kompisen jag har är Sofia Tasbas, den kompisen som alltid finns där oavsett och hon vet att jag finns där för henne oavsett. Jag har kännt henne i två år nu i år. Men det känns som om jag har kännt henne i hela mitt liv. Och ni kanske tänker "Varför pratar du inte med henne?". Det kan vara svårt att prata med nån som försöker förstå fast fattar inte ändå. Hon försöker, det vet jag. Och jag älskar henne för det! <3


Ibland vill jag bara skrika ut vad jag känner. För ibland blir de för mycket för mej att bära med mej hela tiden. Men jag vet att en dag kommer nån fråga mej hur det är med mej med allt som har hänt och händer. För bakom denna masken, så mår jag bra och dåligt, period vis.

Just nu mår jag bra psykiskt. Men om en vecka? jag vet inte hur det är då. Det är det värsta. Jag kommer ha perioder som jag kommer må skit, och som jag kommer må jättebra som jag gör nu. Och jag vet att i början kommer jag inte veta hur jag ska orka. Men i slutändan så kommer jag orka. För jag har min familj och jag har Sofia. det är dom jag behöver.


Så jag ber er, jäkta inte mej med att berätta det. Jag har sett så många bloggar, speciellt unga tjejer som bloggar om sina liv och det kan vara mer personligare saker än det jag redan skriver om. Och dom får jätte mycket dumma kommentarer om hur dom är och vad dom gör fel. Jag säjer som många andra bloggare säjer, Ni valde själva att läsa det jag skriver, vad gör ni annars här?




Av Mikaela - 9 januari 2011 23:30

Jag har huvudvärk och jag vet inte varför, jag har haft det hela dagen men när jag äter nåt så blir det bättre, tror det är mat brist eller va de nu kallas. Liksom jag inte har ätit så ordentligt igår och idag. Men ímorn hoppas jag att jag mår bättre i kroppen! Men jag får ändå inte träffa nån förutom dom jag har träffat när jag har varit sjuk, förän om tre dagar om man ska vara exakt men sånt är inte så himla viktigt, För dom flesta har jag redan träffat så dom bär på viruset också. Så jag hoppas jag mår bättre imorgon. Vill inte känna mej så här svag imorn också..


Av Mikaela - 9 januari 2011 19:33

Nu är den gamla bloggen borta. Känns konstigt :S för det är där jag har allt nerskiver inna jag började blogga här.. Hm, men ja allt kommer ju komma på denna bloggen nu, Så nu får ni verkligen stå ut med allt jag kommer skriva. Det kommer komma känslor och kanske en del otrevliga saker. Men det är MITT LIV, och ni som inte orkar läsa?! Vem har tvingat er hit? Ni valde att komma hit självmant! Ingen tvingade er.

Av Mikaela - 9 januari 2011 19:19

Skulle igentligen till Tandläkaren imorn och fortsätta med att träna med syr gas. Men det blir ju inget liksom vi har spysjukan, eller ja vi har fortfarande viruset. Så det blir antadligen ingen veterinär på tisdag heller, det beror på hur vi känner oss då och så. att det jämnt ska bli så när vi ska dit, att vi inte har skjuts eller att det är snö oväder eller att vi är sjuka?! jag är också fruktansvärt emot att vi ska kastrera Lusiför men det är ett måste!! Syrran, ocsar och några till åkte till sälen vid två och är inte framme än, för dom åkte fel, dom har ingen GPS och det är oliak byor så dom vet inte riktigt vart dom ska, dom åkte 12 mil för mycket dom skulle igentligen svänga av men det stod ingen skylt om det. Herregud!

Kollade på One tree hill för 20 minuter sen, minns inte mycket ifrån att det slutade, men det är ju så lång tid sen det slutade, det var ju inte på hela hösten, eller har jag fel?! Nej det har jag nog inte. Men nu är det ju iaf igång igen, har ju alltid följt den där serien, men Vampire diaries är också otorligt bra, för i den serien händer det alltid nåt i varje avsnitt, men om man verkligen tänker på det så gör det inte det i alla andra serier, jo visst det händer alltid saker så. Men inte på det viset som det gör i Vampire Diaries. Längtar till 18 Febuari!!!


Av Mikaela - 9 januari 2011 15:13

Kollar på 16 and pregnant. Fortsättning ifrån dem avsnitten som har varit i veckan som man får se hur dom har de typ 5 månader efter det som man sett under veckan. Väldigt bra faktiskt, det är 6 avsnitt tror jag och det är två kvar. vilka svin till killar det finns och vilka idiotiska tjejer det finns?!!

  



Av Mikaela - 9 januari 2011 10:55

Ja, jag blev sjuk ändå på fredagen, spydde hela natten. Mamma blev också sjuk. Det är därför jag inte har bloggat nått under helgen förän nu. Jag har inte spytt nåt mer sen fredags natt men jag är fortfarande svag i kroppen det känner ja att jag fortfarande är. Vill bara bli frisk nu. Gagga har också varit sjuk, Vi är ju hos henne idag och Cassi och hon spydde inatt men inte jag. Och det känns sköönt!! Men jag bär ju fortfarande på viruset. Så Sofia får jag inte träffa idag heller :( Det får blir imorn eller på Tisdag, vi får ju se hur de blir med Cassi också. För om hon spyr så bär vi absolut fortfarnde på viruset. Syrran har inte fått det än, hon har inte varit hemma heller för hon ska till sälen idag och hon vill inte bli sjuk och det förstår man. Hon har ätit vitlök och nåt mer som tydligen ska hjälpa emot det. Hehe. Nu snart ska jag gå in i duschen. Men jag kom på lika snabbt nu att jag bara har med mej nya underkläder och inga andra kläder, bara t-skirten och mjukisbrallsen jag har på mej hehe. Men det ska ändå bli en dusch!! har inte duschat sen i fredags och en dusch behövs!!

Det är verkligen roligt att all snö börjar "försvinna", eller ja det regnade hela kvällen och natten så det börjar iaf, men nu är det mer slask, och det gillar jag inte, nu när skolan börjar och allt. Fast visst det har man vetat hela tiden att slask det kommer komma och då kanske skolan är, och vad kan man göra? inte mycket alls.

One tree hill börjar idag också! Spännande, jag minns inte direkt vad det sista programmet handlade om, gör ni?


Idag tar jag bort min andra blogg också, vet inte när det blir men idag iaf. Senare iaf.


Nu ska jag ta duschen! Så jag känner mig lite piggare och fräschare!

vi hörs senare!

Av Mikaela - 7 januari 2011 13:31

Stackars Cassi, hon har fått både mag och spysjukan. Tycker så synd om henne, hon drar jämnt åt sej allt. Och då menar jag det också. Om nån är sjkuk så blir hon det med. Därför ska ingen som är sjuk eller som har varit sjuk vara i närheten av henne på minst några dagar. Nu hoppas jag att jag inte får de. Men jag har inte haft spusjukan eller mag sjukan få flera år! Och det känns bra. Visst nyår så spydde jag, men det var av en helt annan anledning. Sofia har ju varit sjuk under veckan och så spydde hon och så var hon här igårn, och det var nog ganska dumt liksom Cassi drar åt sej allt. Men det var ju några dagar sen som Sofia hade spytt. Men det visar sig att det sitter i kroppen längre än man tror.

Mormor är ju också sjuk magsjuka och så spydde hon igår natt. Men det är inte vanlig sjuka utan vi tror hon har blivit mat förgiftad. Liksom hon år gammal fisk häromdagen. Jag vill absolut inte bli sjuk. Men om det är det jag ska bli så får jag ju bli det. Jag kan ju inte göra mycket åt det tyvärr.

Usch det är verkligen inte roligt det här. Och Cassi blir ju så svag också.

Idag ska jag bara ta det lugnt så jag inte blir sjuk, jag var till affären med Titti förut och fick en tidning, chips och semlor. Gott. Och så kom jag hem och hörde att Cassi hade spytt också. Men man kan inte vara taskig! Utan det är inte hennes fel. Det är ju ingens fel.Det är kropparna som drar åt sig allt som finns.

Blev inte ett sånt trebligt inägg detta. Men man kan ju inte förneka saker heller. Utan jag skriver vad jag vill.

Och även detta med att jag ska berätta, tänkte att jag kanske skulle skriva om det senare eller imorn, förklara så gott jag kan. För det är dags att även ni får veta det liksom ni läser min blogg.

Nu ska jag kolla på Glee tror ja, känns skönt att ha en hel dag med det plus en kväll också. Men jag skulle igentligen vilja träffa Sofia, men vi får vell se, imorn eller Söndag får det vell bli liksom Cassi är sjuk.

hörs sen!

Av Mikaela - 7 januari 2011 11:06

Vaknade inte för allt så länge sen, och mina drömmar som jag har haft dom senaste nätterna. Visst de är drömmar men det känns ändå..

Idag ska jag och Sofia ut i detta fina vädret, det har jag bestämt. För vi behöver luft och röra oss! Fast jag längtar ändå till våren, när snön smälter och det varma börja komma. Men det kommer gå fort får man hoppas. Man själv vill ju inte att lovet ska vara över. Men med den turen jag har så går det fort tills nästa. Känns så jävla gött att gå ur 9:an. Så gööt! Ska självklart plugga vidare, men det känns ändå så jävlra bra. För alla problem jag har haft försvinner liksom då. Fast jag alltid kommer att ha dom med mig och så men dom blir halvt borta då iaf.

Mamma sa igår att det är runt 175 dagar eller ja runt det kvar till sommaren för hon hade läst på dom lapp. Många månader,veckor och dagar. Men det ska gå fort. Bara man gör det man ska göra och sköter det och umgås med komisar så kommer det gå fort. Men om man gör det negativa av allt så går det inte.

Jag har suttit så också, och gjort alllt negativ. Och nu idag försöker jag vara så positiv jag kan om allt. För jag vill inte vara negativ längre. Förra vintern 09, jag satt inne hela dagarna. Om helgerna kunde jag gå ut en det var knappt jag var ute, jag kunde gå till en annan kompis. Inget annat. Så jag vet hur man är negativ och jag vill inte vara det och jag behöver inge negativt i mitt liv heller. För jag mår inte bättre av det. Och jag vet att det kommer komma tider då jag kommer må bra och sen kommer det komma kortare tider som jag inte mår bra. Men jag ska försöka kämpa bort det. För jag vill må bra jag vill och jag tänker inte ge upp !

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards