Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 3 februari 2011

Av Mikaela - 3 februari 2011 21:02

Har precis kollat på Sveriges värsta bilförare, jag kan verkligen inte förstå hur dom har fått sina körkort!? En av dom släpper ju ratten och håller för ansiktet? Herregud. Visst hon får typ panik, men ändå då ska hon ju inte ha nåt kör kort!


Jag följde med och hämtade Alva idag, hon låg på soffan och sov när vi kom, så vi fick väcka henne, hon sover inte ute hon som dom andra, hon ska sova på soffan. Söt unge!! :))

En granne till min moster, hon har sina två tvillingar på samma avdelning som Alva. en tjej och en kille. Killen hade vaknade ute och hade tagit av sej skorna och strumporna, och gått och väckt sin syster. Jag och Titti hörde nån som gråt jätte mycket, så jag tittade ut igenom fönstret och såg att killen hängde över tjejens barnvagn och gråt, (de gjorde hon med) jätte mycket! Så vi såg att han också var barfota, så Titti gick ut och hämtade in honom. Och gick och sa till dom som var ute, för alla var ute, inte en enda inne, och se är ju bra! Dom har barnvagnarna på baksidan som barna får sova i, och det finns grindar så dom kan inte ta sej nånstanns, men ändå. Han hade gått där barfota på isen och snön och gråtit för han hade vaknat, och hans tvilling hon gråt ju också. För hon hade ju blivit väckt av sin bror som gråt. Titti blev så förbannad. Hon satt och värmde hans fötter, stackarn, och då tog titti hans syster socker och satte på honom om fötterna( Hans syster hade extrea socker med sej, pga av vädret men dom hade hon inte användning för.), sen tog ena tanten där av honom dom och sa att de var hans systers, liksom hallå?! Va spelar de för roll???? Bara han blir varm igen. Titti satte på honom dom igen. Hon var så förbannad så de bara kockade i henne. Och hon sa till dom - Va bra koll ni har,

dom svarade bara - jag har varit där och tittade till dom och då sov dom, vi kan ju inte sitta och vakta dom.

Hörde inte va titti svarade på de, men tanten lötte lill killen stå där på ett bord så titta tog honom och värmde honom. (Jag skriver inga namn för de vill jag inte,)

Alva pratade med honom och sa - Du får inte göra så, du fryser om fötterna.

Så himla söt,

Dessa tvillingar är 2 år nu till sommaren. Gör söta båda två.

Och Titti känner ju deras Mamma. Så när vi åkte därifrån så mötte vi deras Mammas, så titti stannade och pratade med henne, men hon skulle inte säja nåt utan hon skulle se om dom sa nåt. Om dom inte gjorde de såskullehon säja de. Och lill killen han har svår astma, och när han blir för kall så blir de värre. Och hon sa de han är säker hemma till veckan pga det. Och dagiset vet om detta med astman också. Och läkaren har sagt att han kan sova ute så länge det går bra, och de har ju gått bra. Men nu hade han ju vaknat och då fanns de ingen där för alla var ute på framsidan med andra barn. Tycker det är extremt dåligt!Dom kan vara nån inne också. Även Alva låg ju inne i ett rum på en soffa och sov. Visserligen så hade dom mer uppsyn på henne för de var ett fönster som dom kunde kolla henne så hon inte ramlade i golvet och så. Men det är väldigt dåligt med personal!!!!

Dessa barn har de nog inte så himla lätt på dagis nu för tiden. Tycker faktiskt synd om dom.

Det ska bli intressant att höra om dom hade sagt nåt till henne.

Tycker inte ni att detta är fruktansvärt dåligt??



Måste också säja att det är otroligt gott att det är Fredag imorn, för sen får jag sova i två hela dagar!! :) Och så fyller jag år på söndag, och lördag ska vi ha kalas för mej, för på söndagen så är jag hos Gagga, men de blir tårta och sånt där också så :)

Och imorn blir de stallet. Det ska bli otroligt skönt att få släppa alla veckans tankar för en timme. Men imorn så ska jag redovisa arbetet om I och U länder för Katarina. Det är inga problem. Bara det inte är framför massa folk så. Gött med fredag!

Men jag måste också komma ihåg att prata med jonas, om några saker.


Jag kan inte säja så mycket om det än här på bloggen, jag vill inte de just nu bara. Utan jag ska vänta och se hur de blir så kommer jag nog att skriva om det senare och så :) Men just nu nej, jag kommer inte skriva nåt om de nu,utan jag skriver bara lite smått så som jag gör redan nu.

Nu ska jag äta nåt tror jag, är hungrig men vet inte riktigt vad de ska bli, några tips på nåt gott att laga? Nått lätt självklart, ( Jag är ingen mästerkock)

Och så ska jag läsa klart kapitlet i boken "Utvald" som jag började läsa i ett kapitel förut, jag försöker verkligen att sakta ner, igår läste jag inget alls. Men idag ska jag läsa klart detta kapitlet och sen kanske ett till? Det är ju så fruktansvärt svårt att hålla sej, speciellt när det är en sån bra bok också, och när jag är typ i slutet. Och de är ett tag kvar tills den 16, två långa veckor! Men jag kommer säkert läsa ur den under helgen, men jag ska försöka att låta bli! Promise!! ;)

Vi hörs imorn, god natt på er alla :) Sweet dreams!  

ST

Av Mikaela - 3 februari 2011 13:35

Du har halva delen av mitt hjärta, Så du kan höra mina tankar när du känner smärta<3

 

 

Du är den jag kan ringa eller skriva till så fort det är nåt och du svarar. Och du vet att jag gör desamma för dej. Du är en äkta vän, Temprament de har du, men de har jag med och tillsammans så är vi väldigt bra. För ingen kan knäcka oss.

Jag vet va vänskap är, och den bästa vänskapen jag har haft eller har, är den vänskapen vi har. Och detta skriver jag inte bara för att skriva, utan jag skriver det för de är så det är.

Vi har många minnen, en del är lite pinsamma, och ja en del kanske inte är LITE pinsamma, en del är nog mycket pinsamma. Men vi skrattade åt dom och de gör vi fortfarande idag.

Förra året så var det jobbigt för både dej och mej under sommaren och även lite under hösten, men vi klarade oss igenom det. Jag vet att du och jag klara oss igenom det mesta.

De är ju vi

Du & Jag

Always and Forever!

 

Av Mikaela - 3 februari 2011 13:22

Kan bara säja vilken dag, förde första magen tar snart kål på mej! Jag var klass blöt om mina fötter när jag kom till skolan, och alla tankar!!!!

Slutade tio över tolv idag, sista lektionen var inställd. Så Gagga hämtade mej, jag vet inte om jag ska med och hämta Alva, får se.

Jag måste verkligen ha nya skor! Uggs är verkligen inga skor man gå med ute i detta väder, nya skor behövs!

 Höjdpunkten på denna dag är nog om jag får träffa min Sofia. Har igentligen kommit på en bra smeknamn på henne, men mja ja vet inte ja :) Men hoppas iaf att jag kan träffa henne,

Nu ska jag ta en koll på DEXTER gymnasie sök sidan! Logga in och kolla lite.

Vi hörs sen

Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards