Den som alltid vet bäst, lär sig aldrig något.

Alla inlägg den 10 februari 2011

Av Mikaela - 10 februari 2011 23:31

Är det bara jag som är trött? Verkar nästan så, alla verkar vara göööör pigga medans jag knappt orkar sitta upp. Dagen har gått segt tycker jag, men de var ju också för att jag gick upp vid nio och ingen skola och så. Annars när de är skola så går de mycket fortare, MIN ÅSIKT. En del dagar går saktare. Tyvärr så är de ju så.

Imorn så ska jag träffa Alva en stund har jag tänkt, hon ska till moster. Så ska gå dit och hälsa på henne, och så hoppas jag på att träffa Sofia en stund, ganska blir lite svårt liksom hon har träning och sen ser ju hon på Lets dance. Jag undrar hur fröken ska göra nästa fredag ja när Vampire Diaries börjar. Blir nog svårt för henne. Och visst de förstår man ju :)

Annars så ska de bli en lugn Fredag, för de är precis vad jag behöver! Jag tar vara på dom två dagarna i veckan som jag får sova och bara ta de lugnt. Och det är faktiskt riktigt underbart!! Har tänkt mej ha ett litet spa på lördag eller imorn, får se. Jag har ju som nyår löfte att jag ska ta hand om mej själv mer, så de ska jag göra också!!


Auh, kom just nu att tänka på när jag Sofia och Zandra tältade i somras när Sofia fyllde år, jisses. Tre st i ett två mans tält, det var trångt, och jag fick ligga i mitten och zandra tog allt täcke för mej!! Först när vi la oss så var de skit varmt åt oss, vi vaknade kl 06.00 av att vi frös så då kurrade vi ihop oss och somnade om igen, ja. De är då en sak att minnas, Men jag har att tänkt att vi ska göra om det i sommar nu, FAST med större tält. Och kanske mer personer så de slipper bli så läskigt? Ja vi var mörrädda. Fast vi hade tältet bredvid ett hus. Lamporna släcktes ju och allt. Såg ju inget. Och Zandra började prata om skräck filmer!! Läskigt ju :) Men taggar till sommaren!!


God natt på er :)

Av Mikaela - 10 februari 2011 17:59

Vem gillar snö? Det gör då inte jag, usch va jag hatar snö!! Nu vill jag ha vår!! Det är februari nu och det är dags för vår tycker jag!

Det kommer ju bara mer och mer snö, det kommer ta evigheter för detta att smälta! Usch

Följde med Regina till jättesten, hon skulle ta bussen hem,och då hämtade jag också mina skol kläder som har kommit. Nästan så man skäms att gå med dom kläderna, men mja, dom är varma och sköna iaf! :)

Känner mej trött och trött och frusen i kroppen, så de ska snart bli ett bad, och titta på sveriges värsta bilförare och så blir de film! Det känns att det är i slutet av veckan. Två hela dagar som jag får sova!! Och de ska bli sweeet. Och så går vi bara två veckor till i skolan och så är de sportlov, Usch så gött. Sova i en hel vecka. Vila ut kroppen ordentligt blir de. Men jag hoppas att snön är borta tills dess.

Idag har det varit en trevlig dag tillsammans med Regina. Och jag tror att vi kommer få mer trevliga och roliga dagar tillsammans, bara denna förbaskade snön har gått bort!!! :)


Presentation


Hello sweetie, jag heter Mikaela och går mitt första år på en Vård och Omsorg linje här i Säffle. Så i min blogg kan du följa mig och min utveckling inom vård och omsorg även läsa om min vardag, nöjen, vänner, och pojkenvännen så klart! Hoppas att du gi

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Översätt

MY LIFE

HISSAR/DISSAR

MUSIC

TIPS


Ovido - Quiz & Flashcards